Sådan Skifter Du Til Maxi Ved MTS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skifter Du Til Maxi Ved MTS
Sådan Skifter Du Til Maxi Ved MTS

Video: Sådan Skifter Du Til Maxi Ved MTS

Video: Sådan Skifter Du Til Maxi Ved MTS
Video: Klutan.no - Skifte skroggjennomføring til TruDesign, del 1 av 2 2024, April
Anonim

MAXI er en af de mest populære takster i MTS-linjen. Dens fordel er levering af pakker med minutter, internettrafik og SMS mod et mindre månedligt gebyr med fleksibel pakkehåndtering. Denne instruktion blev oprettet til dem, der har besluttet at skifte til MAXI-taksten, men ikke ved, hvordan de skal gøre det.

Sådan skifter du til maxi ved MTS
Sådan skifter du til maxi ved MTS

Nødvendig

  • Internetadgang fra en computer
  • Mobiltelefon med et MTS SIM-kort, hvor du skal ændre taksten
  • Penge på saldoen på SIM-kortet
  • Kodeordet, som du angav ved tilslutning
  • Pasdata

Instruktioner

Trin 1

Hjælp fra tjenesten "Internet Assistant"

Forudindstil en adgangskode til at gå ind i tjenesten ved at sende en USSD-anmodning fra en mobiltelefon med tastekombinationen * 111 * 25 # - opkaldstast - den ønskede adgangskode på 5-7 cifre. Gå derefter til MTS-webstedet: www.mts.ru. Din region vil blive vist øverst på siden. hvis det er forkert, skal du klikke på "Skift region" og vælge din region fra listen. Klik derefter på linket "Login til Internet Assistant" i øverste højre hjørne af siden. Du vil blive omdirigeret til Internet Assistant-siden. Indtast dit telefonnummer i loginvinduet og din adgangskode i adgangskodefeltet. Klik på knappen Login. I menuen, der vises, skal du vælge "Skift takstplan" og følge linket. Vælg MAXI-takst fra listen.

Trin 2

Du kan også ændre den aktuelle takst til MAXI gennem USSD-anmodninger. Tag en mobiltelefon med et SIM-kort, hvor du skal ændre taksten. Ring * 111 #, og tryk på opkaldstasten. Følg instruktionerne, der vises på telefonskærmen. I øjeblikket vil ændring af takstplanen ligne et sæt kommandoer: * 111 # - 3 - 3 - 1 - 2.

Trin 3

Hvis du har glemt kodeordet, og operatøren ikke tillader dig at ændre taksten i henhold til pasdataene, skal du bruge en sådan mulighed som at kontakte MTS-kontoret. På kontoret kan du også blive bedt om dine pasoplysninger, så tag dit pas med dig. På samme tid på kontoret kan du finde ud af og om nødvendigt ændre dit kodeord.

Anbefalede: