Sådan Uploades Musik Til IPad

Indholdsfortegnelse:

Sådan Uploades Musik Til IPad
Sådan Uploades Musik Til IPad

Video: Sådan Uploades Musik Til IPad

Video: Sådan Uploades Musik Til IPad
Video: How to transfer Music from Computer to iPad, iPad mini, iPad Air, iPad Pro 2024, Kan
Anonim

Download af musik til iPad sker ved hjælp af Apples iTunes-app. Dette program giver dig mulighed for at downloade sange fra din computer til din enhed, administrere dit musikbibliotek og automatisk synkronisere nye data med den tilsluttede tablet.

Sådan uploades musik til iPad
Sådan uploades musik til iPad

Instruktioner

Trin 1

Installer og konfigurer Apple iTunes-appen. For at installere skal du gå til enhedsproducentens officielle hjemmeside og vælge iTunes-sektionen i den øverste navigationslinje. Klik på knappen "Download iTunes" på den side, der vises, og vent, indtil installationsfilen er downloadet. Udfør installationen i henhold til instruktionerne i installationsvinduet.

Trin 2

Start programmet ved hjælp af en genvej på skrivebordet eller via Start-menuen. Slut din iPad til din computer ved hjælp af det kabel, der fulgte med din tablet. Vent til enheden automatisk registreres.

Trin 3

Gå til afsnittet "Musik" i programmenuen. Træk og slip filer i iTunes-vinduet fra den mappe, hvor dine lydoptagelser er gemt. Således tilføjer du de nødvendige kompositioner til programbiblioteket. Du kan downloade et stort antal filer på én gang ved at vælge dem i en mappe og trække dem til applikationsvinduet.

Trin 4

I øverste højre hjørne af programmet skal du klikke på ikonet med navnet på din iPad-enhed. Gå til afsnittet "Musik" i den øverste værktøjslinje.

Trin 5

I den menu, der vises, kan du vælge den mulighed, du har brug for til at downloade musik: synkroniser al musik fra applikationsbiblioteket eller lav en selektiv download. Når du har valgt det mest bekvemme emne i applikationsvinduet og markeret de poster, du har brug for, skal du klikke på knappen "Synkroniser" i nederste højre hjørne af iTunes.

Trin 6

Afbryd ikke kablet fra enheden, før synkroniseringsprocessen er afsluttet. Du kan kun slukke for tabletten, når den tilsvarende meddelelse vises øverst i applikationsvinduet. Kontroller de data, der er registreret på tabletten. Download af musikken er færdig.

Anbefalede: