Sådan Ringer Du Numre I 499-koden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ringer Du Numre I 499-koden
Sådan Ringer Du Numre I 499-koden

Video: Sådan Ringer Du Numre I 499-koden

Video: Sådan Ringer Du Numre I 499-koden
Video: ЭКСТРЕМАЛЬНОЕ ОГРАБЛЕНИЕ ДИРЕКТОРА школы ЗЛОДЕЕВ! Попали в ловушку МОНО ИЗ МАЛЕНЬКИХ КОШМАРОВ! 2024, Kan
Anonim

Med introduktionen af to kodezoner 495 og 499 i Moskva begyndte mange abonnenter at have problemer med at ringe op til numre i byen. Samtidig var de fleste problemer forårsaget af opkald fra et nummer, der dukkede op i 499-koden til et andet i den samme kodezone.

Sådan ringer du numre i 499-koden
Sådan ringer du numre i 499-koden

Nødvendig

  • - telefonsæt
  • - nummeret på den abonnent, du vil ringe til.

Instruktioner

Trin 1

For at ringe fra en telefon med koden 499 til en anden skal du ringe til 499 og derefter straks abonnentens nummer. Det er ikke nødvendigt at ringe otte og vente på en klartone. Efter at have ringet til det sidste ciffer i den kaldte parts telefonnummer, vil du høre lange bip eller et optaget signal.

Trin 2

For et opkald fra zone 499 til en abonnent med kode 495 er proceduren den samme som for et langdistanceopkald inden for Rusland. Ring til de otte, vent på en klartone, derefter kode 495 og abonnentens nummer. Men i modsætning til fjernkommunikation behøver du ikke betale for dette opkald.

Trin 3

Ring til en anden by eller i udlandet via telefon med koden 499 i samme rækkefølge som før du deler Moskva i to kodezoner. For et langdistanceopkald skal du ringe til otte efter ringetonen - områdenummeret og abonnentens nummer.

Trin 4

Ring op til otte, vent på en klartone og derefter 10, landekode, bykode og abonnentnummer, når du ringer til udlandet, inklusive til ethvert land i det tidligere Sovjetunionen.

Trin 5

Prøv at afklare, hvilken kodezone det nummer, du har brug for, hører til, hvis du ikke er sikker på, om det forblev i 495-koden eller flyttet til 499. Kontakt MGTS-kontaktcenteret via telefon (495) 636-06-36 for at gøre dette. Det er ikke nødvendigt at angive hele telefonnummeret, de første tre cifre er nok.

Trin 6

Glem ikke to kodezoner, hvis du ringer til en Moskva-telefon ved hjælp af præfikset 495 og hører, at nummeret blev ringet forkert. Prøv at ringe til den samme abonnent, men med koden 499.

Trin 7

Bemærk, at når du ringer fra en telefon i koden 495 til en anden, er en anden fejl mulig. Rækkefølgen for at ringe op til numre inde i den forblev den samme: kun abonnentens nummer uden præfikser. Hvis du, analogt med kodezonen 499, ringer til præfikset 495 og nummeret på den kaldte abonnent, vil du bestemt ikke komme igennem til ham. Prøv kun at ringe nummeret først. Og hvis det ikke fungerer, og intet var forvirret i selve nummeret, betyder det, at det hører til koden 499, og det er nødvendigt at kalde det under hensyntagen til denne omstændighed.

Trin 8

Brug langdistanceformatet også til et opkald fra en kodezone 495-telefon til en 499-zone. Ring til de otte, vent på klartonen, og vælg derefter 499 og nummeret på den kaldte part.

Anbefalede: