Sådan Opgraderes Til Kommunikationsmonster

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opgraderes Til Kommunikationsmonster
Sådan Opgraderes Til Kommunikationsmonster

Video: Sådan Opgraderes Til Kommunikationsmonster

Video: Sådan Opgraderes Til Kommunikationsmonster
Video: PATTERNS OF COMMUNICATION 2024, Kan
Anonim

Beeline-firmaet tog sig af sine multi-talende abonnenter. Den gunstige takstplan "Kommunikationsmonster" er kendetegnet ved de lave omkostninger ved opkald og beskeder samt muligheden for at oprette forbindelse til ubegrænsede tjenester.

Sådan opgraderes til Kommunikationsmonster
Sådan opgraderes til Kommunikationsmonster

Instruktioner

Trin 1

Hvis det er praktisk for dig at betale for kommunikationstjenester, efter du er blevet faktureret for dem, vil den efterbetalte "Monster of Communication" -tarif være optimal for dig. Overgangen gennemføres på Beeline-kontoret efter fremvisning af et pas eller ved at ringe til gratis 0611. Moskovitterne kan ringe (495) 974-88-88. Operatøren vil bede om dine pasdata, som blev angivet, da kontrakten om levering af tjenester fra mobiloperatøren blev udarbejdet. Det er gratis at skifte til efterbetalt takstplan.

Trin 2

For at aktivere en takstplan med en forudbetalt ordning skal du ringe 0674-100-210 fra din telefon. Vent på operatørens svar, og indtal din anmodning, eller vælg taksten "Kommunikationsmonster" i manuel tilstand efter stemmemeddelelserne. Bekræftelse af overgangen til den nye takst kommer via sms. Omkostningerne ved at skifte til den forudbetalte takst "Kommunikationsmonster" vil være 150 rubler.

Trin 3

Takstplanen kan ændres i "Personlig konto" på virksomhedens officielle hjemmeside www.beeline.ru. Log ind ved at indtaste dit telefonnummer og adgangskode modtaget via sms. I afsnittet "Tarifplaner" skal du vælge den ønskede og klikke på kommandoen "Skift tarifplan". Øverst i dine kontaktoplysninger i kolonnen "Aktuel plan" vil du se "Kommunikationsmonsteret", så snart ansøgningen er godkendt.

Trin 4

For at sikre, at din telefon overføres til "Kommunikationsmonsteret", skal du ringe til kommandoen * 110 * 05 # fra din mobile enhed og opkaldsknappen. Om få sekunder modtager du en besked med navnet på den aktuelle takstplan.

Trin 5

Hvis du ikke tidligere har brugt Beeline-operatørens tjenester, men ønsker at blive abonnent og blive serviceret til denne hastighed, når du indgår en aftale i ethvert operatørs kontor eller kommunikationssalon, skal du blot give dit ønske. Du vil blive solgt et startsæt med et Beeline SIM-kort med den allerede tilsluttede takstplan for Monster of Communication.

Anbefalede: