Sådan Slukkes Blitzen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Blitzen
Sådan Slukkes Blitzen

Video: Sådan Slukkes Blitzen

Video: Sådan Slukkes Blitzen
Video: ЧЕСТНО ПРО Subaru Legacy B4 2024, April
Anonim

I næsten alle moderne digitale kameraer til flash kan du indstille forskellige driftsparametre. På trods af forskellene i teknik hos forskellige mærker er flashindstillingen omtrent den samme i alle modeller.

Sådan slukkes blitzen
Sådan slukkes blitzen

Instruktioner

Trin 1

De fleste moderne kameraer har flere standardfotograferingstilstande. De vigtigste er automatisk tilstand (betegnet med bogstavet A), manuel eller manuel (bogstav M), lukkerprioritet (Tv eller Sv), blændeprioritet (Av) samt de såkaldte scenetilstande (stående, liggende, natoptagelse, makro, optagelse på museum osv.). Den nemmeste måde at fjerne blitzen på er at trykke på lynknappen. Du bliver muligvis nødt til at trykke flere gange, indtil en krydset lyn vises på kameraskærmen. Men i automatisk tilstand er muligheden for at slukke for blitzen ikke tilgængelig i alle kameramodeller.

Trin 2

Hvis blitzen ikke slukker i automatisk tilstand, kan du prøve at ændre optagefunktionen. Dette kan gøres ved hjælp af rullehjulet øverst på kameraet. I alle tilstande undtagen automatisk kan blitzen som regel slukkes med magt. En undtagelse kan være natoptagelsestilstand, når du skal fremhæve objekter. Omvendt er flash som standard deaktiveret i liggende tilstand. Ud over at trykke på lynknappen kan blitzen slukkes ved hjælp af kameraets joystick. Tryk på OK, og brug derefter tasterne Op, Ned, Venstre og Højre til at vælge lynet på skærmen. Brug de samme taster til at ændre den til den overstregede.

Trin 3

I mere sofistikerede moderne kameraer kan du reducere flashoutputtet. Vælg Flash eller lyn i kameramenuen, og brug derefter rullehjulet eller Venstre og Højre-tasterne til at sænke flashværdien. Måske hjælper dette dig med at gøre billedet lyst nok, men uden overeksponering. Hvis personer på billedet har røde øjne, skal du vælge tilstanden Anti-røde øjne. Tryk på lynknappen, indtil øjet vises på skærmen.

Anbefalede: