Hvordan Man Kalder På Bekostning Af Samtalepartneren På Beeline

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Kalder På Bekostning Af Samtalepartneren På Beeline
Hvordan Man Kalder På Bekostning Af Samtalepartneren På Beeline

Video: Hvordan Man Kalder På Bekostning Af Samtalepartneren På Beeline

Video: Hvordan Man Kalder På Bekostning Af Samtalepartneren På Beeline
Video: Beeline Technology and Solutions Overview 2024, Kan
Anonim

Når saldoen på mobiltelefonen bliver negativ, kan mobilabonnenter føle behovet for at ringe på bekostning af samtalepartneren på Beeline. Dette vil blive hjulpet af forskellige tjenester og funktionelle kommandoer leveret af operatøren.

Prøv at ringe på bekostning af samtalepartneren på Beeline
Prøv at ringe på bekostning af samtalepartneren på Beeline

Instruktioner

Trin 1

Du kan ringe på bekostning af samtalepartneren på Beeline inden for rammerne af den tilsvarende tjeneste, leveret gratis til alle abonnenter uden undtagelse og tilgængelig til alle takster. For at aktivere "Opkald på vegne af samtalepartneren" skal du ringe til specialkoden 05050 og nummeret på den ønskede abonnent i formatet.

Trin 2

Så snart forbindelsen med den kaldte abonnent er etableret, bliver han bedt om at acceptere opkaldet for egen regning ved at trykke på en bestemt knap. Hvis han accepterer dette tilbud, kan du starte samtalen. Ellers, hvis det kaldte nummer f.eks. Er optaget eller ikke tilgængeligt, afbrydes forbindelsen, og du bliver bedt om at gentage proceduren senere. Bemærk, at den opkaldte person ikke må have et forbud mod indgående anmodninger fra andre abonnenter. På forhånd skal du bede ham om at tillade modtagelse af systemopkald ved hjælp af kommandoen * 155 * 1 #.

Trin 3

Det er kun muligt at ringe på bekostning af samtalepartneren på Beeline, hvis visse betingelser er opfyldt. For eksempel er det tilladte antal anmodninger, der sendes pr. Dag for at foretage et opkald på bekostning af en abonnent, 15. I dette tilfælde skal abonnentens saldo være positiv, og begge personer skal være placeret i Den Russiske Føderation og i dækningsområdet af hjemmenetværket. Hvis mindst en af betingelserne ikke er opfyldt, er det ikke muligt at sende en anmodning om at foretage et betalt opkald.

Trin 4

Opkaldsomkostningerne afhænger af den tilsluttede takst. Hvis den opkaldte abonnent er registreret på samme Beeline-filial som initiativtager til opkaldet, foretages betaling til basisprisen for et udgående opkald til operatørens numre i det givne område. Hvis det serviceres i en anden filial af operatøren i Rusland, opkræves opkaldet til den tilsvarende pris, der er angivet af denne filial.

Anbefalede: