Sådan Søger Du Efter Tekster Til E-bøger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Søger Du Efter Tekster Til E-bøger
Sådan Søger Du Efter Tekster Til E-bøger

Video: Sådan Søger Du Efter Tekster Til E-bøger

Video: Sådan Søger Du Efter Tekster Til E-bøger
Video: Download Any Book, Ebooks, Best Sellers or Articles Online For Free 2024, Kan
Anonim

En e-bog er en meget praktisk gadget til at læse en række litteratur på vej, på ferie og bare i fritiden. Det giver dig mulighed for at have en stor mængde tekster til rådighed uden at forårsage gener med stor vægt, store dimensioner osv. Men mange nylige enhedsejere spekulerer undertiden på, hvordan man søger efter tekster til en e-bog, i hvilket format de skal downloades.

Sådan søger du efter tekster til e-bøger
Sådan søger du efter tekster til e-bøger

Er det nødvendigt

En e-bog, en computer tilsluttet internettet, et kabel til tilslutning af en bog og en computer

Instruktioner

Trin 1

Beslut hvilken bog du vil læse, og find den på Internettet. Hvis du skriver titlen og forfatteren i søgefeltet og tilføjer ordet "download" eller "læs", kan du få et link til en ressource, hvor bogen vil blive sendt til læsning online.

Trin 2

Download teksten ("vælg" og "kopier") og indsæt den i et teksteditor - ord. Rediger det, så læsning var så praktisk som muligt: lav afsnit, en rød linje, tk. ofte på Internettet går teksten i en solid blok.

Trin 3

Gem teksten i PDF-format, for dette klik "gem som" og vælg det ønskede element. Du skal dog muligvis revidere igen, da en computerlæselig skrifttype kan synes lille for dig på skærmen i en e-bog. Det afhænger af enhedens skærmstørrelse. Når du har valgt en bekvem skrifttype og husket den, vender du ikke længere tilbage til dette spørgsmål. Du kan også bruge skalering i en e-bog, men det er ikke så praktisk.

Trin 4

Skriv i søgefeltet "hvad man skal læse" eller lignende, hvis du endnu ikke har valgt en bestemt bog at læse. Når du har besluttet, skal du gøre det, der er skrevet ovenfor. Men ud over teksten online kan du også få et link til et færdigt format til læsning af en e-bog på SERP. Du kan muligvis blive tilbudt fb2, epub, txt formaterne.

Trin 5

Vælg det ønskede format. De fleste bøger understøtter ovennævnte PDF. Også populært i Adobe er formatet, der er baseret på html - epub. Hvis du ikke har en e-bog, men en telefon, er det bedre at vælge Java. Almindelig tekst (txt) understøttes også af softwaren i de fleste bøger.

Anbefalede: