Sådan Overføres Filer Fra Computer Til Samsung-telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Filer Fra Computer Til Samsung-telefon
Sådan Overføres Filer Fra Computer Til Samsung-telefon

Video: Sådan Overføres Filer Fra Computer Til Samsung-telefon

Video: Sådan Overføres Filer Fra Computer Til Samsung-telefon
Video: overførsel af billeder fra telefon til pc 2024, April
Anonim

Moderne Samsung-telefoner er placeret som fuldgyldige multimedieenheder, der understøtter sådanne former for indhold som lyd, foto og video. Brug en af de nemme måder at uploade filer på.

Sådan overføres filer fra computer til Samsung Phone
Sådan overføres filer fra computer til Samsung Phone

Instruktioner

Trin 1

Den mest almindelige metode er datakabelsynkronisering. Datakabel og drivere samt synkroniseringssoftware findes i telefonpakken. Hvis de ikke var inkluderet i pakken, skal du downloade driverne fra det officielle websted samsung.com eller fra et af virksomhedens fanwebsteder og købe datakablet i en mobiltelefonbutik eller bestille det online.

Trin 2

Installer softwaren og driverne, og slut derefter din telefon til din computer. Udfør disse trin i denne rækkefølge. Start softwaren, og download filerne til din telefon.

Trin 3

Mange moderne bærbare computere er normalt udstyret med et Bluetooth-modul. Hvis din computer er en af dem, eller hvis du har det ovennævnte modul til rådighed, og det også findes på din telefon, skal du aktivere det på din mobil og indstille tilstanden til "tilgængelig for alle".

Trin 4

Derefter skal du starte lanceringen af enheder fra din computer og finde din telefon. Send filerne med din mobilbekræftelse. Derefter skal du vente, indtil overførslen er afsluttet, og slukke for Bluetooth-grænsefladen på din mobil.

Trin 5

Hvis din telefon har et hukommelseskortstik, skal du fjerne det fra din mobil. Tilslut kortlæseren til din computer, og indsæt kortet i den. Vent på, at den vises som en flytbar harddisk. Efter installation af driverne, som skal ske automatisk, skal du kopiere filerne til den for at blive sendt til telefonen. Fjern CP'en sikkert fra computeren, og sæt den tilbage i telefonen.

Trin 6

Du kan også bruge tjenesterne fra gratis wap-udvekslere. Lad os overveje denne metode ved hjælp af eksemplet https://www.amobile.ru/. Følg linket https://www.amobile.ru/wapload, og indtast derefter dit kaldenavn og bekræftelsesnumre. Vælg Samsung fra listen over telefonproducenter, og implementer og download derefter den fil, du vil sende. Når downloadet er afsluttet, omdirigeres du til en side, hvor downloadlinket vil være synligt. Følg linket fra din mobiltelefon, og download filen.

Anbefalede: