Sådan Aktiveres Et Nyt SIM-kort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Et Nyt SIM-kort
Sådan Aktiveres Et Nyt SIM-kort

Video: Sådan Aktiveres Et Nyt SIM-kort

Video: Sådan Aktiveres Et Nyt SIM-kort
Video: Sådan bestiller og aktiverer du et nyt SIM-kort 2024, Kan
Anonim

Når du køber en mobiltelefon, opstår spørgsmålet om køb af et SIM-kort og i nogle tilfælde om dets aktivering. Selv om dette er en simpel proces, har nogle mennesker stadig problemer med det.

Aktivering af SIM-kort
Aktivering af SIM-kort

Instruktioner

Trin 1

Når du køber en mobiltelefon, kan du bede en salgsassistent om at oprette forbindelse og aktivere et bestemt SIM-kort. Du skal bare vælge den operatør, du kan lide, og en gunstig takst for kommunikation.

Trin 2

Når du aktiverer et SIM-kort, skal du indtaste en unik pinkode. Det er placeret under et beskyttende lag på pladen, som selve SIM-kortet var fastgjort til. Denne kode er værd at huske, du bliver nødt til at indtaste den hver gang du tænder telefonen. Hvis det ønskes, kan du slå PIN-indtastningen fra i telefonindstillingerne.

Trin 3

Hvis du af en eller anden grund har købt en telefon uden et SIM-kort eller bare køber den separat, kan du komme til servicecentret, hvor de også vil levere tjenester til nummerportering og gendannelse af SIM-kort. Adresserne til servicecentre er normalt angivet på Internettet eller i reklamebrochurer fra mobiludbydere. Det er meget vigtigt at tage højde for, at registrering og aktivering af kortet såvel som dets køb kun finder sted efter fremvisning af et pas.

Trin 4

Hvis det ikke er muligt at gå til kommunikationssalonen, kan du ringe til kommunikationsudbyders websteder på Internettet og på fanen Hjælp få alle oplysninger om aktivering og yderligere tjenester på et SIM-kort.

Anbefalede: