Sådan Aktiveres Russisk Stemmeaktivering

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Russisk Stemmeaktivering
Sådan Aktiveres Russisk Stemmeaktivering

Video: Sådan Aktiveres Russisk Stemmeaktivering

Video: Sådan Aktiveres Russisk Stemmeaktivering
Video: Система регулирования давления 2024, Kan
Anonim

Nu på Internettet kan du finde mange film med forskellige oversættelser såvel som i originalen og med undertekster. For at se en film med oversættelse skal der forbindes et tilsvarende lydspor til den.

Sådan aktiveres russisk stemmeaktivering
Sådan aktiveres russisk stemmeaktivering

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - videoafspillerprogram
  • - lydspor til filmen.

Instruktioner

Trin 1

Start en videovisning, der understøtter skift af lydspor, såsom Media Player Classic eller Kmplayer. Brug det derefter til at åbne en film, hvor du vil aktivere russisk oversættelse. For at gøre dette skal du køre kommandoen "File" - "Open". Eller højreklik på filen, og vælg indstillingen "Åbn med", klik på det ønskede program.

Trin 2

Eller bare træk filen til applikationsvinduet. Ring derefter til genvejsmenuen hvor som helst i afspilningen, vælg punktet "Audio" - det viser en liste over spor, der er inkluderet i filmen. For at vælge den, du har brug for, skal du bare klikke på den med musen.

Trin 3

Forbind et ekstra spor med russisk oversættelse, for denne download den tilsvarende lydfil, kopier den til mappen med filmen. Navnet på lydfilen skal ændres på samme måde som for videoen, f.eks. Kino.avi, kino.mp3.

Trin 4

Start en applikation til videovisning, såsom Media Player Classic. Højreklik på videoen, og vælg "Audio", og angiv derefter navnet på det spor, du vil oprette forbindelse til videoen. Således kan du se en film med russisk stemmeskuespil samt med ethvert andet soundtrack.

Trin 5

Start Light Allow for at tilføje russisk oversættelse til din video. Tryk på F10-tasten for at åbne indstillingsvinduet, gå til fanen "Lyd". Vælg "2" på rullelisten ved siden af indstillingen "Lydoutput og standardspor". Indstil også radioknappen i feltet "Upload mp3-fil". Klik på "OK" og afslut programmet.

Trin 6

Ring derefter til genvejsmenuen på videofilen, vælg punktet "Åbn med", vælg Lys tillad, russisk stemmeaktivering skal føjes til afspilningen. For at blande det med originalen skal du trykke på tastekombinationen Ctrl + A. I det vindue, der vises, kan du tænde det russiske spor og det originale på samme tid og indstille for hvert af dem sit eget lydstyrkeniveau for samtidig at høre to muligheder for at lyde filmen.

Anbefalede: