Sådan Blokerer Du Et Beeline SIM-kort Via Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Blokerer Du Et Beeline SIM-kort Via Internettet
Sådan Blokerer Du Et Beeline SIM-kort Via Internettet

Video: Sådan Blokerer Du Et Beeline SIM-kort Via Internettet

Video: Sådan Blokerer Du Et Beeline SIM-kort Via Internettet
Video: Ностальгируем червём Джимом ► Прохождение Earthworm Jim HD (PS3) 2024, Kan
Anonim

Hvis SIM-kortet på din telefon, der er tilsluttet Beeline-netværket, går tabt, stjæles eller ved et uheld bliver beskadiget, har du mulighed for hurtigt at blokere det og få et nyt næsten øjeblikkeligt, mens du holder dit telefonnummer, penge på din konto og takstplan.

Sådan blokerer du et Beeline SIM-kort via internettet
Sådan blokerer du et Beeline SIM-kort via internettet

Er det nødvendigt

telefon tilsluttet Beeline-netværket, computer med internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Komplekset af tjenester fra mobiloperatøren "Beeline" antager, at blokering af det gamle kort automatisk betyder, at abonnenten modtager nøjagtig den samme nye. Du kan dog nægte at modtage et nyt SIM-kort.

Trin 2

Under alle omstændigheder er det nødvendigt at underrette virksomhedens medarbejdere for at blokere Beeline SIM-kortet. Dette kan gøres ved at ringe til +7 (495) 974-88-88. Du kan også blokere det gamle kort og samtidig bekræfte leveringen af et nyt kort (eller nægte at udskifte det) på operatørens officielle hjemmeside. For at gøre dette skal du indtaste afsnittet "Onlinebutik", finde underafsnittet "Udskiftning af SIM-kort" der og indtaste i en speciel form dit telefonnummer, hvis SIM-kort du vil blokere, kontaktoplysninger (information om hvordan for at kontakte dig efter, hvordan du blokerer SIM-kortet på din mobiltelefon) og oplysninger fra pas.

Trin 3

Webstedet indikerer, at abonnenten accepterer betingelserne i kontrakten ved at klikke på knappen "Fortsæt", mens han indtaster sine data. Selve dokumentet kan også læses på den officielle hjemmeside for "Beeline". Især i afsnittet "Servicevilkår" rapporteres det, at abonnenten skal udfylde en elektronisk formular for at modtage et nyt SIM-kort og sende den udfyldte ordre til slutningen af ordren til virksomhedens medarbejdere. Efter at have modtaget oplysningerne skal Beeline-medarbejdere ringe tilbage til klienten og blive enige med ham om detaljerne i at blokere det gamle og modtage et nyt SIM-kort (inklusive dato og klokkeslæt for SIM-kortudvekslingen). Derudover bemærkes det, at abonnenten kan nægte at modtage et nyt SIM-kort eller bestille et SIM-kort med nogle ændringer - først og fremmest skal du vælge en anden takstplan.

Anbefalede: