Sådan Finder Du Ud Af Mts Sim-kortnummeret

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Ud Af Mts Sim-kortnummeret
Sådan Finder Du Ud Af Mts Sim-kortnummeret

Video: Sådan Finder Du Ud Af Mts Sim-kortnummeret

Video: Sådan Finder Du Ud Af Mts Sim-kortnummeret
Video: How To Find Sim Card Number || How To Find ICCID number || Sim number Kaise Pata kare | 19 Digit Sim 2024, Kan
Anonim

Hvis du har et SIM-kort fra mobiloperatøren MTS, kan du nemt finde ud af dets nummer. Der er to enkleste og mest overkommelige måder at afklare disse oplysninger på.

Sådan finder du ud af nummeret på MTS SIM-kortet
Sådan finder du ud af nummeret på MTS SIM-kortet

Er det nødvendigt

Mobiltelefon

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har brug for at afklare nummeret på MTS SIM-kortet, kan du gøre det på to radikalt forskellige måder på én gang. Naturligvis er hver af metoderne til at opnå sådan information god og effektiv på sin egen måde.

Trin 2

Afklaring af MTS-nummeret ved at ringe til telefonnummeret. Indsæt SIM-kortet til mobiloperatøren MTS i din mobiltelefon, og tænd derefter enheden. For at specificere telefonnummeret skal du ringe til følgende kombination af numre og trykke på opkaldsknappen: 0887. Generelt skal det bemærkes, at du også kan gøre dette ved at åbne kontaktlisten på din telefon. SIM-kortet indeholder alle de mest betydningsfulde numre for abonnenten, herunder til angivelse af telefonnummeret på selve SIM-kortet.

Trin 3

Du kan også finde ud af nummeret på MTS SIM-kortet ved at ringe til en hvilken som helst telefon, der tilbyder nummeridentifikationstjenesten. Når du foretager et opkald, vises et elleve cifret nummer på den anden telefon, som hører til dit SIM-kort. Afslutningsvis vil jeg tilføje, at du kan få oplysninger om nummeret på MTS SIM-kortet, når du køber det. Telefonnummeret vil blive angivet i serviceaftalen med mobiloperatøren.

Anbefalede: