Sådan Placeres Et Skjult Kamera

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placeres Et Skjult Kamera
Sådan Placeres Et Skjult Kamera

Video: Sådan Placeres Et Skjult Kamera

Video: Sådan Placeres Et Skjult Kamera
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, Kan
Anonim

Videoovervågning bliver meget relevant i disse dage, selvom ikke alle er enige i en sådan kontrol med "storebror". På den anden side er den voldsomme kriminalitet for nylig intensiveret så meget, at det er ganske forståeligt, at f.eks. Bankledelsen eller ejere af andre virksomheder og institutioner ønsker at holde orden ved hjælp af det indbyggede "video eye". Imidlertid bliver skjulte videokameraer populære i indgangene til beboelsesbygninger og endda i trapperum, ikke dårligere end intercoms med hensyn til praktisk og sikkerhedsniveau. Hvordan og på hvilke steder er det bedre at installere et skjult kamera, hvis du ikke kan klare dig uden videoovervågning derhjemme?

Sådan placeres et skjult kamera
Sådan placeres et skjult kamera

Instruktioner

Trin 1

Et skjult kamera derhjemme er en uundværlig mulighed, hvis ejerne tvivler på husholderske eller barnepiges anstændighed, ønsker at observere børns opførsel i fravær af voksne og endda "fange" en utro ægtefælle i handlingen. Og hvis specialister hjælper med at installere et skjult kamera i kontorlokaler og i virksomheden, bliver du derhjemme nødt til at handle alene. Moderne videokameraer til skjult overvågning er så miniature, at de kan skjules næsten hvor som helst.

Trin 2

Hvis du har brug for at organisere skjult videoovervågning i soveværelset, er den bedste mulighed for dette et natbord og forskellige ting på det. Du kan skjule enheden både bag ting og i dem.

Trin 3

Det er en god ide at placere dit CCTV øverst i rummet: på en mezzanin eller gesims. I dette tilfælde skal kameraet være ret iøjnefaldende, men fordelen er ubestridelig: ovenfra er synsvinklen meget bedre, så alt, hvad der sker i rummet, vises på videoen.

Trin 4

Et tv og en computer er uundværlige attributter for mange soveværelser, så det er let at montere et miniature CCTV-kamera i disse enheder. Videokameraet er praktisk indbygget i højttalerne, der er tilsluttet en personlig computer.

Trin 5

En god variant af "spion-spillet" er en almindelig bogreol. Et videokamera kan fastgøres enten på selve hylden eller gemmes i en bog. Den sidstnævnte mulighed er selvfølgelig meget mere fordelagtig.

Trin 6

I et dameresoveværelse eller et børneværelse bliver tøjdyr eller bilmodeller, hvis vi taler om en drenges værelse, et pålideligt "tilflugtssted" for et skjult kamera. Det er bedre at vælge dem, der ikke så ofte hentes, ellers kan videoovervågning registreres, og selve enheden kan blive beskadiget.

Trin 7

Et meget populært skjulested for videokameraer er det store spejl. Normalt købes et tovejs spejl til dette formål, på hvis bagside der er installeret skjult videoovervågning. Der er dog også tosidede spejle, der allerede er udstyret med et skjult kamera.

Trin 8

Hvis der er pærer i rummet, der sjældent tændes, kan du prøve at "rapportere" med deres hjælp. Det vigtigste her er at være sikker på, at ingen tænder denne pære og ikke forsøger at tænde den for at erstatte den med en ny.

Trin 9

Indendørs blomster er den perfekte opbevaring til et skjult videokamera, og jo mere frodig og busket blomsten er, desto mere sandsynligt vil dine spion ting være usynlige. Blomster i rummet er et naturligt fænomen, så det er usandsynligt, at nogen holder øje med din manøvre.

Trin 10

Og endelig for de dovne sælges en række husholdningsartikler i specielle overvågningsbutikker. Disse er kuglepenne, ure, kaffekopper, lightere, mobiltelefoner - der er allerede indbygget et skjult kamera i disse ting og så dygtigt, at det næppe vil vække mistanken hos selv de mest opmærksomme mennesker.

Anbefalede: