Sådan Installeres En Patch På En Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres En Patch På En Telefon
Sådan Installeres En Patch På En Telefon

Video: Sådan Installeres En Patch På En Telefon

Video: Sådan Installeres En Patch På En Telefon
Video: Sådan installerer du din "Hjælpemand/Oplæsningsfunktion" på din Android telefon. 2024, Kan
Anonim

En patch er et separat leveret softwareværktøj, der bruges til at løse problemer med softwaren eller ændre dens funktionalitet. Dette kan omfatte applikationernes udseende, ergonomi og ydeevne.

Sådan installeres en patch på en telefon
Sådan installeres en patch på en telefon

Er det nødvendigt

  • - telefon;
  • - en computer;
  • - kabel.

Instruktioner

Trin 1

Installer plasteret på en telefon, for eksempel et Sony Ericsson-mærke. Brug Far Manager-applikationen til dette (du kan downloade det på den officielle hjemmeside for programmet https://www.farmanager.com/files/FarManager170.rar). For at sætte en patch på din telefon skal du også bruge et specielt plug-in til applikationen.

Trin 2

Download det herfra: https://forum.se-zone.ru/download.php?id=4499. Installer programmet, og kør derefter plugin-installationsfilen. For at ændringerne skal træde i kraft, og installationen af programmerne skal gennemføres korrekt, skal du genstarte computeren.

Trin 3

Start Far Manager-applikationen, tilslut din telefon med et kabel til din computer. I programvinduet skal du trykke på Alt + F1-tastekombinationen for at åbne enhedens forbindelsesmenu. Vælg derefter Sefp i det vindue, der vises, indstil telefonens forbindelseshastighed til 921600, vælg kabeltypen DCU-60.

Trin 4

Vælg derefter din mobilmodel fra listen, tryk på Enter Matrix-knappen, hold "C" -knappen nede på telefonen, træk kablet ud. Når telefonen er identificeret, vil to mapper Flash og F være tilgængelige.

Trin 5

Gå til Flash-mappen, vælg den ønskede programrettelse. Du kan downloade dem fra webstedet https://se-zone.ru/patches. Åbn programmet "Notepad", indsæt teksten i den downloadede patch i det, gem derefter filen, navngiv den Patch, installer udvidelsen.vkp. Kopier den resulterende fil til Flash-mappen.

Trin 6

Kopieringsvinduet åbnes, og klik derefter på knappen Flash. Der åbnes et vindue, hvor du vil se fremskridtene med installationen af programrettelsen på din mobil. Efter en vellykket afslutning viser pluginet en tilsvarende meddelelse. For at rulle et installeret patch tilbage kan du markere afkrydsningsfeltet Fjern patch og fjerne det på samme måde som du installerede det ved hjælp af Far Manager-programmet og dets plugin.

Anbefalede: