Sådan Deaktiveres Goodok-tjenesten

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Goodok-tjenesten
Sådan Deaktiveres Goodok-tjenesten

Video: Sådan Deaktiveres Goodok-tjenesten

Video: Sådan Deaktiveres Goodok-tjenesten
Video: Как отключить услугу "Гудок" на МТС 2024, Kan
Anonim

Moderne mobilkommunikation står ikke stille og tilbyder sine abonnenter flere og flere nye tjenester. En af dem er Goodok: når du ringer til nogen, i stedet for at ringe til telefonen, hører du en musikalsk komposition bestilt af abonnenten. Det er ret nemt at nægte betalt musik og vende tilbage til regelmæssige bip på din telefon. Du skal bare deaktivere denne mulighed.

Sådan deaktiveres goodok-tjenesten
Sådan deaktiveres goodok-tjenesten

Er det nødvendigt

mobiltelefon

Instruktioner

Trin 1

Goodok-tjenesten leveres af forskellige operatører, og hver af dem har sine egne mekanismer til tilslutning og frakobling af den.

Hvis du abonnerer på MTS-netværket, skal du slå * 111 * 29 # for at slukke for Goodok og derefter trykke på opkaldsknappen. Deaktivering af "bip" er mulig på en anden måde. Ring til 0890, og vent på, at operatøren svarer. Mulighed tre: Gå til den officielle webside for MTS i afsnittet "tilføj / fjern tjenester".

Trin 2

Hvis du er abonnent på Beeline-netværket, skal du fortsætte som følger. Ring til nummer 0770, og følg derefter instruktionerne fra den elektroniske assistent. Mulighed to: få en adgangskode ved at ringe på forhånd nummeret * 110 * 9 # - ring, gå derefter til virksomhedens officielle hjemmeside i "personlig konto" - nu kan du slå den fra!

Trin 3

For Megafon-abonnenter blev denne tjeneste kaldt "Skift ringetone". For at deaktivere det skal du ringe til 0550 på din mobil og derefter følge instruktionerne ved at trykke på: 4-4-2-1. Derefter deaktiveres tjenesten. Nogle abonnenter på Megafon, ved at forbinde tjenesten "Kalejdoskop" og aktivere SIM-kortet, forbinder også "Skift ringetone" parallelt, hvilket ofte sker uden deres viden. Hvis dette er din sag, skal du deaktivere "Kalejdoskop" for at deaktivere "bip". For at gøre dette skal du gå til mobiltelefonmenuen i MegaFonPRO sektionen. Klik på "Kalejdoskop", gå til "indstillinger", og indstil derefter parameteren "fra" for værdien "udsendelse".

Trin 4

Det er nemmest for Tele2-abonnenter at deaktivere denne tjeneste. Ring til den gratis kommando * 115 * 0 #, og ringetonen deaktiveres. Efter afbrydelse gemmes alle melodier på abonnentens konto i 60 dage, hvis du beslutter at oprette forbindelse til tjenesten igen.

Anbefalede: