Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Computer

Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Computer
Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes Et Tv Til En Computer
Video: Установка видеокарты КАК УСТАНОВИТЬ ВИДЕОКАРТУ — инструкция по замене видеокарты в компьютере 2024, Kan
Anonim

En hjemmecomputer bruges ofte til at se film eller klip. Naturligvis er der et ønske om ikke at bruge en skærm til at se et billede, men et hjemme-tv. Når alt kommer til alt har den altid en stor diagonal, og den er mere bekvemt placeret, så det er behageligt at se en film. Og dynamiske computerspil ser meget bedre ud på den store skærm.

Sådan tilsluttes et tv til en computer
Sådan tilsluttes et tv til en computer

Det eneste, der er tilbage, er at slutte tv'et til din computer. Som regel er der ingen problemer med dette, fordi de fleste grafikkort er udstyret med s-videostik (ligner eksternt et ps / 2-stik til tilslutning af en mus eller tastatur), og moderne tv er udstyret med scart-stik (en rektangulær blok med to rækker på 10 ben hver) … Brug af en kombination af disse stik er ikke den bedste mulighed med hensyn til billedkvalitet, men det er ganske acceptabelt og vigtigst af alt den enkleste og sikreste mulighed for en ikke-professionel.

  1. Forbered en "s-video til s-video" -ledning, det vil sige en, der har et s-video-stik i begge ender. En sådan ledning er ikke vanskelig at få. Vælg længden i overensstemmelse med afstanden fra computeren til tv'et og med en lille margen. Det er bedre at tage en afskærmet ledning - det sparer billedet for unødvendig interferens, der forringer dets kvalitet.
  2. Du skal også bruge en adapter "SCART - s-video", som også er let at købe. Der er ledninger med et s-videostik i den ene ende og en tulipan i den anden. I dette tilfælde kræves ingen adapter.
  3. For at overføre lyd til tv'et skal du bruge en ledning, der har et almindeligt stereostik på den ene side og to tulipaner på den anden.
  4. Det er stadig at tilslutte tv'et til computeren. Sæt adapteren i tv-stikket. Hvis den har en kontakt, skal du indstille den til "input" -positionen. Vi forbinder udgangen fra videokortet og adapterens stik med en ledning. Tilslut lydkortudgangen og de tilsvarende tulipaner om nødvendigt med en anden ledning
  5. Tænd dit tv. En anden skærm skal vises i skærmegenskaber. Det vil blive udpeget som 2 og den primære skærm som 1. Computeren skal muligvis genstartes for at operativsystemet bemærker den nye hardware. Marker afkrydsningsfeltet Udvid mit skrivebord til denne skærm.
  6. Skift tv'et til "video" (AV) -kanalen, og du vil se skrivebordsbaggrunden. Hvis der er flere sådanne kanaler, bliver du nødt til at finde den rigtige blandt dem. Nu kan du åbne videoafspilleren, trække den til tv-skærmen med musen og derefter åbne den til fuldskærmstilstand.

Anbefalede: