Sådan Ser Du Satellit-tv Gratis

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ser Du Satellit-tv Gratis
Sådan Ser Du Satellit-tv Gratis

Video: Sådan Ser Du Satellit-tv Gratis

Video: Sådan Ser Du Satellit-tv Gratis
Video: Как взломать спутниковое и платное кабельное телевидение? (33c3) 2024, Kan
Anonim

At se satellit-tv på en computer har mange fordele, især kan du se og optage mange programmer gratis. For at gøre dette skal du bare indtaste de taster, der er tilgængelige til download på Internettet.

Sådan ser du satellit-tv gratis
Sådan ser du satellit-tv gratis

Er det nødvendigt

Computer, installeret software, dongler, DVB-S eller DVB-S2-kort

Instruktioner

Trin 1

Installer ProgDVB-programmet. Det anbefales at installere testet version 4. Download og installer også codecs til video MPEG2 og MPEG4.

Trin 2

Opsætning af programmet. Vi betegner tidsskiftfunktionen Timeshift, vælg placeringen af optagelsesfilen, angiv dens maksimale størrelse. Installer Elecard MPEG-2 codec.

Trin 3

Vi lancerer programmet. I installationsmenuen skal du vælge listen over enheder, i den angiver vi typen af grafikkort. Gå derefter til menuen "Fanen DISEqC og udbydere". I det "tomme" punkt angiver vi igen typen af grafikkort og konverter. I fanen "Hvilken satellit er indstillet til" angiver vi den ønskede satellittype. Vælg "Kanalsøgning".

Trin 4

Hvis der ikke er nogen nøgler, bruger vi hængselmetoden. Til dette bruger vi DVB-S- eller DVB-S2-kort samt et plug-in til ProgDVB CSCLient. Kopier adgangsstrengen fra delingsserveren til csc.ini-filen. Start ProgDVB. I Cards-menuen skal du vælge Cardserver Client og markere Aktiv i den.

Trin 5

Vælg kanalen, gå til fanen "Kanalegenskaber". Afhængigt af interessepakken angiver vi identiteten.

Anbefalede: