Sådan Blinker Du Satellitmodtagere

Indholdsfortegnelse:

Sådan Blinker Du Satellitmodtagere
Sådan Blinker Du Satellitmodtagere

Video: Sådan Blinker Du Satellitmodtagere

Video: Sådan Blinker Du Satellitmodtagere
Video: Satellite Digital Receiver Upgrade or Flash with File Download Link 2024, Kan
Anonim

Tuner-firmware forstås som processen med at installere kodningsemulatorprogrammet og andre tilføjelser i det, som bidrager til dets bedre arbejde. Det tjener til at øge listen over modtagne satellit-tv-kanaler ved at tilføje kodede kanaler til den. Under firmwaren tilføjes emulatorprogrammer, indstillinger og installationer af satellit-tv-systemet desuden til hovedsoftwaren.

Sådan blinker du satellitmodtagere
Sådan blinker du satellitmodtagere

Er det nødvendigt

RS-232-kabel, bootloader-program, firmwarefil

Instruktioner

Trin 1

Tjek i satellitmodtagerens menu mærke af processoren, som den er lavet på. For at gøre dette skal du gå til afsnittet “systeminformation” i tunermenuen (navnet afhænger af satellittunermodellen). Du kan også gøre dette ved at åbne satellittuneren og se på processormærkning, men derefter annulleres produktgarantien.

Trin 2

Download den nødvendige software (program og firmware). For at gøre dette skal du finde en ny firmware og bootloader i en internetsøgemaskine eller på tunerproducentens websted. Dette program hjælper med at downloade firmwaren til satellittuneren og omvendt fra modtageren til computeren for at gemme dataene. Den nye firmware i sit navn nævner satellitprocessorens mærke. Du bør nøje se på programmets mærkning og 100% sammenfald med modtagerens navn, ellers kan du beskadige enheden. Derfor skal du i søgemaskinen indtaste mærket for satellit-tunerprocessoren.

Trin 3

Frakobl satellitmodtageren fra lysnettet (fra et 220 V-stik), ellers kan det blive beskadiget, når det er tilsluttet en computer eller selve computeren. Tag et null-modemkabel, og slut det til COM (RS-232) -portene på din computer og modtager.

Trin 4

Kør programmet for at blinke satellittuneren. Indstil den krævede COM-port (brute force). Indlæs firmwarefilen i programmet. Tryk på startknappen.

Trin 5

Tilslut satellitmodtageren til et 220 V. stik Vent til firmwaren er færdig, indtil meddelelsen “firmware færdig” vises på skærmen. Træk stikket ud af 220V-stikket. Nulmodemkablet kan kun frakobles computeren, efter at satellitmodtageren er frakoblet 220V-netværket.

Anbefalede: