Sådan Tilsluttes En Gamepad

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Gamepad
Sådan Tilsluttes En Gamepad

Video: Sådan Tilsluttes En Gamepad

Video: Sådan Tilsluttes En Gamepad
Video: Электрический или водяной полотенцесушитель? Что выбрать? Установка. #25 2024, Kan
Anonim

Xbox 360 er en populær spilkonsol fra Microsoft. Denne konsol er nu ganske populær blandt spillere, da den er praktisk og har fremragende tekniske egenskaber. Konsollen er udstyret med en trådløs spilcontroller eller, som det også kaldes, en gamepad. Hvis du har købt en Xbox-konsol til dig selv, men ikke ved, hvordan du tilslutter en gamepad til en spilkonsol, så hjælper denne guide dig.

Sådan tilsluttes en gamepad
Sådan tilsluttes en gamepad

Instruktioner

Trin 1

Tryk på Guide-knappen på din controller. Hold den, indtil gamepad og spilkonsol fungerer.

Trin 2

Bare tryk og slip tænd / sluk-knappen på selve konsollen. Skynd dig om tyve sekunder for at trykke og slippe forbindelsesknappen på gamepad-kroppen.

Trin 3

Vent på, at indikatorlamperne ved siden af tænd / sluk-knappen på konsollen holder op med at blinke. Når de holder op med at blinke, betyder det, at controlleren er tilsluttet.

Trin 4

Hvis controlleren ikke tænder, skal du kontrollere, om batterierne fungerer. Controlleren kræver AA-batterier. Hvis de ikke fungerer, skal du indsætte nye.

Trin 5

Du kan også bruge specielle enheder til at styre controlleren - Xbox 360 Play & Charge Kit eller Xbox 360 Quick Charge Kit.

Trin 6

Op til fire gamepads kan tilsluttes til en konsol. Derfor, hvis du har brug for at forbinde flere gamepads til konsollen, skal du gentage alle trin for hver gamepad. I dette tilfælde tildeles hver af dem en bestemt kvadrant. Der er fire indikatorer omkring konsolens tænd / sluk-knap og Guide-knappen på gamepadene, der svarer til kvadranterne.

Trin 7

For at deaktivere controlleren skal du holde Guide-knappen nede i tre sekunder. Sluk derefter din controller. Hvis du slukker for konsollen, tilslutter controlleren sig selv, næste gang du tænder den.

Trin 8

Husk også, at gamepad på et tidspunkt kun kan forbindes til en konsol, og i tilfælde af at du vil forbinde den til en anden konsol, skal forbindelsen til den første afbrydes.

Trin 9

Hvis gamepad ikke opretter forbindelse, skal du prøve følgende: 1. Sluk for konsollen, og tænd den igen efter et minut.

2. Udskift batterierne i gamepad'en

3. Fjern alle genstande, der er mellem gamepad og konsol, især hvis disse genstande er strålekilder - mikrobølgeovne, fjernsyn, mobile og trådløse hjemmetelefoner, metal- og kromstativ osv. Vellykket forbindelse og vellykkede spil!

Anbefalede: