Sådan Installeres En Tv-tuner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres En Tv-tuner
Sådan Installeres En Tv-tuner

Video: Sådan Installeres En Tv-tuner

Video: Sådan Installeres En Tv-tuner
Video: Обзор Geniatech PT360 (DVB-T2 Pad TV Tuner) 2024, April
Anonim

At se tv-kanaler på en computer er længe blevet en vane for mange brugere. Du kan se tv ved hjælp af højhastigheds ubegrænset internetadgang, eller du kan bruge en konventionel tv-antenne og tv-tuner.

Sådan installeres en tv-tuner
Sådan installeres en tv-tuner

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har købt en ekstern tv-tuner, er det let at tilslutte den. Du skal tilslutte tv-tuneren til din computer ved hjælp af et USB-kabel, tilslutte din tv-antenne og installere et program til at se tv-programmer. Programmet til visning skal optages på den disk, der er knyttet til TV-tuneren.

Trin 2

Hvis du har købt en intern tv-tuner, skal du installere den i systemenheden for at oprette forbindelse. For at gøre dette skal du frakoble alle ledninger fra systemenheden og åbne sidedækslet på venstre side. Installer nu tv-tuneren i det tilsvarende slot på bundkortet, idet du tidligere har gjort plads til tunerens eksterne interface på bagsiden af systemenheden. Du kan installere sidedækslet og tilslutte ledningerne uden at glemme tv-antennen.

Trin 3

Når du tænder for din computer, registrerer og installerer operativsystemet ny hardware. For at de nødvendige drivere skal installeres, skal du indsætte den disk, der fulgte med tv-tuneren, og systemet registrerer dem automatisk og installerer dem. Det er fortsat at installere et program til at se tv, der er optaget på den samme disk, og nyde at se.

Anbefalede: