Sådan Tilsluttes Gamle Højttalere

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Gamle Højttalere
Sådan Tilsluttes Gamle Højttalere

Video: Sådan Tilsluttes Gamle Højttalere

Video: Sådan Tilsluttes Gamle Højttalere
Video: Sådan checker du kvaliteten af bassen i dine højttalere 2024, Kan
Anonim

Det er ingen hemmelighed, at ældre højttalere undertiden producerer meget bedre lydkvalitet end gennemsnitlige computerhøjttalere. Men desværre har sådanne højttalere et andet stik, og derfor skal du tage hensyn til et antal finesser, når du tilslutter dem.

Sådan tilsluttes gamle højttalere
Sådan tilsluttes gamle højttalere

Er det nødvendigt

forstærker, gamle højttalere, passende stik, ledning til 3,5 mm-stik, computer, (splitter)

Instruktioner

Trin 1

Først skal du købe en forstærker, da lydkortet på din computer ikke er kompatibelt med sådanne højttalere. Se derhjemme, hvis du har en båndoptager eller pladespiller, der passer til disse højttalere. Det vigtigste er, at højttalerstikket passer til forstærkeren. Find den rigtige rede empirisk (hold dig inde og se om den passer eller ej).

Trin 2

Hvis stikket ikke passer nogen steder, skal du ændre det til det, vi forbinder til forstærkeren. For dette er det bedre at kontakte den relevante master.

Trin 3

Tag nu en ledning, der passer til et 3,5 mm jackstik. Dette kan være en hovedtelefontråd.

Trin 4

Hvis du straks tilslutter et lydkort til forstærkeren, er der en god chance for, at indgangen kan brænde ud. Tilslut derfor først for eksempel en gammel afspiller og se om alt er i orden, og om der er lyd.

Trin 5

Hvis alt er normalt, skal du bruge den angivne hovedtelefonkabel til at forbinde output fra lydkortet (normalt er det placeret på bagsiden af enheden fra computeren eller på siden af den bærbare computer, dette er en rund grøn stikkontakt) og forstærkeren. På den gamle forstærker søger vi empirisk et passende stik som i afsnit 1.

Trin 6

Nogle gange er højttalerne i stuen, og computeren er i et andet rum. Køb et par meter af det passende kabel med en adapter, så løses dette problem let.

Trin 7

Vær opmærksom på lydkvaliteten. Skift forstærker, hvis der er brum og sus, du kan bare købe en anden gammel båndoptager eller et stereoanlæg fra dine hænder.

Trin 8

Når du tilslutter flere højttalere på én gang, skal du købe en splitter til musikcentret, der giver dig mulighed for at gøre dette.

Anbefalede: