Hvilket Gamepad Er Bedre?

Hvilket Gamepad Er Bedre?
Hvilket Gamepad Er Bedre?

Video: Hvilket Gamepad Er Bedre?

Video: Hvilket Gamepad Er Bedre?
Video: ТОП—7. Лучшие геймпады (джойстики) для ПК в 2021 году. Итоговый рейтинг! 2024, April
Anonim

Folk er glade for computerspil, de kender spil, der har til formål at kontrollere spil-joysticks, og det er ikke altid praktisk at styre tastaturet og musen.

Hvilket gamepad er bedre?
Hvilket gamepad er bedre?

I den moderne verden er der så mange gamepads, at når du køber, skal du være opmærksom på alle joystickets egenskaber og muligheder for ikke at smide penge ned i afløbet. Men hvis du brugte penge, så skulle denne ting retfærdiggøre sig selv.

Først skal du se, om vi kan forbinde joysticket til systemenheden, og om det understøtter Windows, så du kan indstille indstillingerne. Det er bedst, hvis joysticket er trådløst; det er dyrere, men komforten er på det højeste niveau. Det er dårligt, fordi det hurtigt aflades og skal oplades, da der ikke er separate batterier.

Der er ikke behov for at købe en gamepad med ekstra knapper, 8-12 knapper er nok til spil, og hvis mere, bringer det kun ubehag under spillet. Når du vælger et rat, skal du være opmærksom på pedalerne og selve rattet - ligesom i joysticket har du ikke brug for mange knapper. Bedre at være opmærksom på kvalitet.

Rattet skal ikke være plastisk, men snarere gummi. Det varer længere, og det er meget mere realistisk at spille på det. Ratstørrelsen spiller også en meget vigtig rolle: hvis det er lille, kan det ikke afspilles normalt. Rotationsgraden kan være 180 °, 150 ° eller 900 °. For nogle er det meget vanskeligt at vænne sig til svingene, mens andre er glade. Du skal også være opmærksom på pedalerne; hvis de er lette og små, kan det være ubelejligt at trykke på dem og derefter ødelægge dem hurtigt.

Anbefalede: