Sådan Tilsluttes Rattet Til Spillet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Rattet Til Spillet
Sådan Tilsluttes Rattet Til Spillet

Video: Sådan Tilsluttes Rattet Til Spillet

Video: Sådan Tilsluttes Rattet Til Spillet
Video: Я сломал грузовик ?? Монтана фермерство 2021 2024, April
Anonim

For at forbinde rattet til spillet behøver du ikke have nogen specifik viden - forbindelsen er næsten øjeblikkelig, du skal bare indstille kontrollerne i spillet på en måde, der passer dig.

Tilslutning af rattet til spillet
Tilslutning af rattet til spillet

Er det nødvendigt

  • - en computer
  • - rat med pedaler
  • - et spil, der understøtter forbindelsen til en sådan enhed.

Instruktioner

Trin 1

Tilslutning af rattet til computeren. For at slutte rattet til din pc skal du bare slutte USB-kablet til en af de fri porte på din computer. Når du har gjort dette, skal du slutte pedalerne til rattet og sætte strømadapteren i en stikkontakt. Rattet er nu forbundet til computeren.

Trin 2

Spilindstilling til styring. Gå ind i et spil, der understøtter styretilstand, og gå til indstillingsmenuen. Her skal du vælge "Kontrolindstillinger". Ud over menuerne "Tastaturindstillinger" og "Musindstillinger" vil du se afsnittet "Alternativ kontrol" - dette er hvad du har brug for. Når du har åbnet denne menu, skal du indstille de ønskede parametre for bestemte knapper, da det er praktisk for dig. Med alle indstillinger gemt, start et nyt spil.

Trin 3

Mulige problemer. Hvis styringskontrollen, efter at du er kommet ind i spillet, forbliver inaktiv, kan dette skyldes to grunde: Computeren registrerede ikke enheden, eller du installerede ikke den relevante driver (nogle modeller af rattet sørger for den foreløbige installation af driveren på pc'en). Alt dette kan dog detekteres, selv på kontrolindstillingerne - hvis kontrolknapperne ikke reagerer på tidspunktet for kontrolopsætningen, når du prøver at ændre tasterne, svarer det, at det er inaktivt. I dette tilfælde skal du installere driveren, der følger med enheden, på pc'en. Gentag alle trin i det andet trin efter installationen.

Anbefalede: