Sådan Tilsluttes Et Videokamera Til En Pc

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Videokamera Til En Pc
Sådan Tilsluttes Et Videokamera Til En Pc

Video: Sådan Tilsluttes Et Videokamera Til En Pc

Video: Sådan Tilsluttes Et Videokamera Til En Pc
Video: Установка видеокарты КАК УСТАНОВИТЬ ВИДЕОКАРТУ — инструкция по замене видеокарты в компьютере 2024, Kan
Anonim

Nogle digitale videokameraer kan oprette direkte forbindelse til en computer ved hjælp af et USB- eller FireWire-kabel. I mange tilfælde bliver du dog nødt til at tage særlige forholdsregler for at forbinde denne enhed. Dette sker, hvis du har et gammelt videokamera eller ingen kompatible porte. Hvad skal man gøre?

Sådan tilsluttes et videokamera til en pc
Sådan tilsluttes et videokamera til en pc

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at din computer har den nyeste version af DirectX. Klik på knappen Kør, og skriv dxdiag i feltet. Tryk på Enter. Gå til afsnittet "DirectX-version". Tjek Microsofts websted for at sikre, at det er opdateret.

Trin 2

Køb et FireWire-kabel, hvis dit kamera understøtter denne forbindelse. Dette giver dig mulighed for hurtigt at downloade videoer. Men hvis du ikke kan bruge FireWire, skal du bruge et USB-kabel til at slutte enheden til din computer.

Trin 3

Start et af videoprogrammerne på din computer. For eksempel kan du bruge Windows Movie Maker, der i øjeblikket leveres med de fleste computere. Hvis du har brug for flere muligheder for visning og redigering af video, skal du købe software såsom CyberLink PowerDirector eller Adobe Premiere. Så snart du tilslutter videokameraet, begynder udstyret automatisk at afspille videoen og tilbyder muligheder for yderligere arbejde med det.

Trin 4

Tilslut et videokamera, der ikke har USB- og FireWire-porte, til din computer. For at gøre dette skal du studere hardwarespecifikationen på din computer. Indhent om nødvendigt disse oplysninger fra en computerbutik. Du skal bruge et grafikkort eller en anden enhed, der kan digitalisere det analoge signal fra dit videokamera.

Trin 5

Kontroller omhyggeligt de funktioner, der er anført på boksen for at sikre, at enheden kan optage og digitalisere video fra kameraet. Vælg også en enhed, der har RCA-stik (de er runde og i forskellige farver). Kontroller også systemkravene og sammenlign dem med din computers konfigurationsdata.

Trin 6

Installer al software, der fulgte med din videooptagelsesenhed. Tilslut RCA-lyd- og videokablerne til de tilsvarende stik på dit videokamera og til din videooptagelsesenhed. Start det program, som du vil bruge til at fange videoen, og fuldfør alle de nødvendige trin for at digitalisere den.

Anbefalede: