Sådan Tilsluttes Antennekablet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Antennekablet
Sådan Tilsluttes Antennekablet

Video: Sådan Tilsluttes Antennekablet

Video: Sådan Tilsluttes Antennekablet
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, Kan
Anonim

Antennekablet er til tilslutning af en udendørs antenne til et indendørs adgangspunkt. Antennekabel forbedrer kvaliteten af det modtagne signal. Det anbefales at bruge en speciel adapter til at forbinde antennekablet.

Sådan tilsluttes antennekablet
Sådan tilsluttes antennekablet

Instruktioner

Trin 1

Antennekablet bøjes ikke godt, så der kræves en fleksibel adapter for korrekt installation. Stik er kommercielt tilgængelige til et 6 mm antennekabel med en tykk centerleder.

Trin 2

Intet loddeudstyr er nødvendigt for at montere stikket. Strip den øverste isolering ca. 20 mm. Trim det øverste isoleringslag omkring omkredsen. Pas på ikke at beskadige metalfletningen, når du gør dette. Pak fletningen på ydersiden af kablet som en strømpe.

Trin 3

Strip den indre isolering af midterlederen. Skru ærmet på den indpakkede fletning ved hjælp af en tang. Koaksialstikket er klar. Skru antenneforbindelserne på flere modtagere på den og tilslut stikket til splitteren og antenneforstærkeren.

Trin 4

Forlængelse af antennekablet for at forlænge det udføres nøjagtigt ved hjælp af konnektorenheden, almindelig vridning eller lodning vil føre til en forringelse af kabelets driftsparametre. En anden mulighed for at udvide antennekablet er at bruge en speciel fleksibel forlængerledning. Når den er samlet, er forlængelsen en tromle med en fleksibel antennetråd anbragt på den, dækket af et plastikhus.

Trin 5

Når du bruger et stift antennekabel, må du ikke bøje det eller dreje det drejet - dette kan føre til en signifikant forringelse af signalkvaliteten.

Anbefalede: