Sådan Tilsluttes En Printer Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Printer Til En Computer
Sådan Tilsluttes En Printer Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Printer Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Printer Til En Computer
Video: Печать тестовой страницы на принтере или МФУ без компьютера 2024, Kan
Anonim

En printer er en integreret del af hverdagen på kontoret. Denne perifere enhed har længe været et vigtigt udstyr til hjemmebrug også. For at forbinde det skal du blot følge instruktionerne i instruktionerne og servicemenuen. Hvis teknikken er god, bør processen ikke medføre problemer.

Installation af en printer ved hjælp af softwaren
Installation af en printer ved hjælp af softwaren

Instruktioner

Trin 1

Tilslut printeren til lysnettet, efter at du har kontrolleret, at strømkablet fungerer korrekt. Få originale eller kompatible patroner. Studer illustrationerne på apparatets dæksel eller i instruktionerne. Installer dem korrekt i det udstyr, der er tilsluttet netværket.

Trin 2

Fjern USB-kablet. Den skal tilsluttes computeren og printeren i de relevante stik. Når det er korrekt tilsluttet, viser dit pc-system en meddelelse om, at der er fundet ny hardware. Åbn guiden Fundet ny hardware. I de fleste tilfælde skal dette vindue vises automatisk. Find din printersoftwaredisk. Indsæt det i din pc's diskettedrev.

Trin 3

Guiden Ny hardware fundet finder og installerer automatisk den korrekte software - printerdriveren. Alt hvad du skal gøre er at bekræfte systemets anmodninger rettidigt. For eksempel ved at klikke på "næste" pop op-ikon i guiden vindue. Hvis enhedssoftwaren er installeret korrekt, viser Windows den tilsvarende meddelelse: "Enheden er installeret og klar til brug."

Trin 4

Du kan se indstillingerne for den installerede printer gennem menuen "Start" i fanen "Kontrolpanel". Find menupunktet Printere og faxenheder. Vælg din printer fra listen over enheder. Dens betegnelse skal svare til navnet på den installerede enhed. For at teste udskrivning skal du højreklikke på printerikonet. I vinduet, der åbnes, skal du finde knappen "Testudskrivning".

Trin 5

Hvis dit hjem har flere LAN-tilsluttede computere, og en printer er tilsluttet en af pc'erne, kan udstyret konfigureres til at blive brugt på alle pc'er i det private LAN. Gå til startmenuen på computeren med den forudinstallerede printer. Vælg fanen Printere og faxenheder eller Enheder og printere. Find emnet "Tilføj printer". Den velkendte guiden Tilføj ny hardware åbnes.

Trin 6

I guiden vindue skal du vælge fanen "Netværksprinter" og bekræfte systemanmodningerne med museknappen og det "næste" element. Vælg en delt printer fra listen over enheder, der leveres af guiden. Når systemet bliver bedt om at bruge enheden som standard, skal du klikke på knappen til manipulatoren på knappen "Ok". Windows registrerer automatisk parametrene på en korrekt installeret netværksenhed. Printadgang skal vises på alle computere på det private LAN.

Anbefalede: