Sådan Tilsluttes En Radiotelefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Radiotelefon
Sådan Tilsluttes En Radiotelefon

Video: Sådan Tilsluttes En Radiotelefon

Video: Sådan Tilsluttes En Radiotelefon
Video: Hvordan koble en Silver Reed SK830/840 til DesignaKnit / How to connect a SK830/SK840 to DesignaKnit 2024, Kan
Anonim

En radiotelefon er en telefon, der består af en basestation (base) og et eller flere håndsæt (trådløse terminaler). Basen på radiotelefonen er forbundet til telefonnettet, signalet mellem håndsættene transmitteres ved hjælp af radiobølger. En sådan enhed kan ud over kommunikation med telefonnettet understøtte kommunikation mellem håndsæt på den samme base. Det er ikke nødvendigt at ringe til en tekniker for at installere en radiotelefon. Du gør alt selv, hvis du følger installationsvejledningen nøje.

Sådan tilsluttes en radiotelefon
Sådan tilsluttes en radiotelefon

Instruktioner

Trin 1

Vælg først det sted, hvor radiotelefonen skal installeres. Det er ikke ønskeligt, at det er placeret i nærheden af et køleskab, mikrobølgeovn, vaskemaskine og andre apparater såvel som i umiddelbar nærhed af metalgenstande, varmekilder og elektromagnetiske felter. Det er også ønskeligt, at telefonen ikke udsættes for direkte sollys eller høj luftfugtighed.

Trin 2

Bestem det bedste sted at installere radiotelefonen empirisk. Hvis du installerer en trådløs telefon på et kontor, skal du tage i betragtning, at baseenhederne skal installeres mindst to meter fra hinanden. Hvis dette ikke er tilfældet, er det umuligt at overføre information mellem basen og håndsættet.

Trin 3

Inden du tilslutter radiotelefonen, skal du oplade batteriet i den tid, der er angivet i instruktionerne, og indstil også sikkerhedskoden. For at gøre dette skal du lægge håndsættet på basen og trykke på "side" -tasten. Kontrolsystemet indstiller automatisk koden. Gentag dette hver gang du frakobler basen eller batteriet, da koden i sådanne tilfælde nulstilles, og håndsættet mister kommunikationen med basen.

Trin 4

Tilslut radiotelefonen til telefonnettet ved hjælp af et modulært stik. Den passer ikke til almindelige telefonstik, så køb en adapter på forhånd.

Trin 5

Strømforsyningsenhedens stifter passer heller ikke til standardudtag, tilslut dem til stikkontakterne også ved hjælp af den passende adapter. Håndter radiotelefonen med forsigtighed, undgå bankning, fald, da enheden indeholder dele, der er meget følsomme over for mekaniske skader, hvilket kan føre til, at det er ude af drift.

Anbefalede: