Sådan Tilsluttes En Computer Til Et Sharp TV

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Computer Til Et Sharp TV
Sådan Tilsluttes En Computer Til Et Sharp TV

Video: Sådan Tilsluttes En Computer Til Et Sharp TV

Video: Sådan Tilsluttes En Computer Til Et Sharp TV
Video: 2 Ways CONNECT PC TO HD TV, Tech tips 17 2024, Kan
Anonim

For at slutte tv'et til computerenheden anbefales det at bruge et specielt kabel. Ofte ligger hele vanskeligheden netop i valget af passende stik.

Sådan tilsluttes en computer til et Sharp TV
Sådan tilsluttes en computer til et Sharp TV

Er det nødvendigt

videokabel

Instruktioner

Trin 1

Udforsk videostikkene, der findes på dit tv og computergrafikkort. Sidstnævnte enhed er normalt udstyret med VGA-, DVI- og HDMI-porte. Ældre videoadaptere har et S-Video-stik. Moderne SHARP-tv er udstyret med SCART-, HDMI-, VGA- og DVI-porte (sjældent). Vælg lignende eller udskiftelige porte.

Trin 2

Køb et passende videokabel. Husk, at der er specielle adaptere, der giver dig mulighed for at tilslutte følgende par porte: VGA og SCART, VGA og DVI, HDMI og DVI. Når det tilsluttes et tv til en computer, er det naturligvis mere fornuftigt at bruge digitale signaltransmissionskanaler som DVI og HDMI. Tilslut videokortet på computeren og det tilsvarende stik på tv'et.

Trin 3

Tænd for begge apparater. Gå til tv-indstillingsmenuen, gå til det punkt, der er ansvarlig for tildelingen af videosignalmodtagelseskanalen. Angiv den port, som du har tilsluttet kablet til.

Trin 4

Konfigurer nu indstillingerne til din computers videoadapter. Først skal du bestemme, hvilken af skærmene (TV eller skærm) der er den vigtigste. Husk at det er på det, applikationer og programmer oprindeligt kører. De der. Hvis du vil køre spil på tv-skærmen, skal denne skærm tildeles som den vigtigste. Åbn menuen til indstillinger for grafikkort.

Trin 5

Fremhæv det grafiske billede af den valgte enhed, og aktiver elementet "Gør dette display til det vigtigste". Angiv nu parameteren til det andet skærmbillede. Til rationel synkron brug af tv'et og skærmen anbefales det at vælge emnet "Udvid dette skærmbillede".

Trin 6

Start ethvert program, såsom en internetbrowser. Flyt den med musemarkøren uden for hovedskærmen. For at undgå problemer med enhedskompatibilitet skal du indstille begge skærme til den samme opløsning.

Anbefalede: