Sådan Tilføjes Et Kort Til Navitel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Et Kort Til Navitel
Sådan Tilføjes Et Kort Til Navitel

Video: Sådan Tilføjes Et Kort Til Navitel

Video: Sådan Tilføjes Et Kort Til Navitel
Video: Автомобильный навигатор NAVITEL E700 2024, Kan
Anonim

Navigator "Navitel" er et kompleks af programmer og enheder udviklet i Rusland og beregnet til orientering på jorden. Du kan finde ud af nøjagtigt placeringen af det sted, du har brug for, på kortet, som du skal indlæse i navigatorens hukommelse.

Sådan tilføjes et kort til Navitel
Sådan tilføjes et kort til Navitel

Instruktioner

Trin 1

Muligheden for at installere og opdatere kort til Navitel-navigatoren er tilgængelig både i manuel og automatisk tilstand. For at installere kortene selv skal du bruge en computer eller bærbar computer med en aktiv internetforbindelse. Kort over hele Rusland såvel som dets individuelle regioner kan downloades både på producentens websted og på forskellige andre ressourcer. De er lige så velegnede til forskellige systemer på baggrund af hvilke smartphones, tablets og bilnavigationsenheder fungerer: Windows Mobile, Symbian, Android og andre.

Trin 2

Pak arkivet ud med kort til ethvert praktisk sted på harddisken på din computer eller bærbare computer. Tilslut en enhed med installeret Navitel-software (navigator, smartphone osv.) Via USB. I mappen "Denne computer" defineres den som et flytbart lagringsmedium med det passende navn. Åbn den, og find mappen NavitelContent / Maps \. Kopier de gemte kort på din computer til den. Arranger dem om nødvendigt i flere undermapper, for eksempel med navnene på byer eller regioner.

Trin 3

Frakobl enheden fra computeren, og kør Navitel-programmet på den. Når den startes, skal den automatisk søge efter opdateringer og installere de downloadede kort. Hvis dette ikke skete, skal du gå til kortafsnittet gennem programmets hovedmenu og vælge punktet Åbn atlas. Når du har valgt de nødvendige kort i opdagelsesrejsende, skal du klikke på "Opret atlas".

Trin 4

Du kan downloade og opdatere kort direkte fra selve Navitel-programmet. For at gøre dette skal enheden være tilsluttet internettet. Gå ind i programmets hovedmenu, gå til sektionen "Indstillinger" og vælg "Kort" -punktet. Aktivér “Kontroller for opdatering. Derefter oprettes en forbindelse til Navitel-serveren, og efter et stykke tid ser du på enhedens skærm en liste over tilgængelige kort til opdatering og downloading.

Anbefalede: