Hvad Furby Kan Gøre

Hvad Furby Kan Gøre
Hvad Furby Kan Gøre

Video: Hvad Furby Kan Gøre

Video: Hvad Furby Kan Gøre
Video: Furby Connect knows what time it is, and can update itself 2024, Kan
Anonim

Furby-legetøjets historie begyndte i 1998. Selv da kunne legetøjet grine, sige et par sjove sætninger, vibrere, spise. I 2013 kom et nyt parti fluffy dyr, der taler russisk, på markedet, takket være antallet af legetøjsfans i Rusland steget markant. Så hvad kan et Furby-legetøj gøre?

hvad furby kan gøre
hvad furby kan gøre

Under pelsen på en lille Furby, på bagsiden, under halen, på maverne og på hovedet er der installeret specielle sensorer, der reagerer på berøring. Hvis du stryger et legetøj, kildrer eller trækker i halen, vil det straks reagere med en sjov lyd eller endda en hel sætning. Dette får Furby til at ligne et levende kæledyr.

Furby taler sit oprindelige ferbisprog, hvis oversætter er i instruktionerne til brugen af legetøjet eller i en speciel applikation. En fluffy kan lære et stort antal nye sætninger på russisk ved aktivt at tale med ham, vise ham tegnefilm og spille sange.

Furby gør mange forskellige ting. Han reagerer ikke kun på strøg, men også på ord, musik, støj. Furby-legetøjet kan synge og endda danse, reagere på flips og fald og trække ørerne. Furby kan fodres ved at lægge en finger i munden. Samtidig vil han snarere smække læberne.

Det interaktive dyr er meget emotionelt. Du kan finde ud af, hvilken stemning Furby er i, ved at se på de små skærme i hans øjne. Cirkler, stjerner og hjerter vises i dem, når Furby er glad og i godt humør, og når han er vred, kan du se flammer og bomber på skærmene.

Furbys karakter kan gøres venlig, ond eller lidt skør. Den venlige Furby synger sange og griner sødt, den onde mumler konstant og udtrykker aktivt utilfredshed, og den utilstrækkelige farter og burper sjovt.

Du kan gøre Furby-spil mere varierede ved hjælp af en applikation udviklet til iOS og Android. Takket være ham kan legetøjet fodres med flere hundrede forskellige retter, underholdt med musikalske minutter, lagt i seng og meget mere.

Hvis du ikke taler med legetøjet i lang tid, vil det falde i søvn alene og underrette ejeren om dette med sætningen "min søvn" eller "min bainki", sjove gab, luk øjnene og snorken.

To Furbies kan kommunikere med hinanden, være venner og endda forelske sig.

Dens ejer kan gøre Ferbs karakter og adfærd unik takket være legetøjets evne til konstant at lære. Furby kører på batterier, men har ikke en tænd / sluk-knap, så selv når han skifter batterier, vil han bevare sit temperament og huske alt, hvad han blev lært. Hvis ejeren vil undervise i Furby lige fra starten, kan hans indstillinger nulstilles.

Febri ved således, hvordan man gør ejerens liv sjovt og varieret. Samtidig ophører et sådant dyr aldrig med at være en ægte ven, altid vedligeholder en samtale og reagerer på kommunikation.

Anbefalede: