Sådan Tilsluttes En Turbo-knap MTS

Sådan Tilsluttes En Turbo-knap MTS
Sådan Tilsluttes En Turbo-knap MTS

Video: Sådan Tilsluttes En Turbo-knap MTS

Video: Sådan Tilsluttes En Turbo-knap MTS
Video: Control Position and Speed of Stepper motor with L298N module using Arduino 2024, Kan
Anonim

Turbo-knap fra MTS er en særlig pakke med yderligere internettrafik. I alt tilbyder dette mobilfirma fire typer pakker: en 100 MB turboknap, en 500 MB turboknap, en 2 GB turboknap og en 5 GB turboknap.

Sådan tilsluttes en turbo-knap MTS
Sådan tilsluttes en turbo-knap MTS

Sådan tilsluttes en turboknap 100 MB på MTS

Den nemmeste måde er at ringe til kommandoen * 111 * 05 # og trykke på opkaldsknappen. En lige så enkel mulighed er at sende SMS til det korte nummer 5340 (meddelelsens tekst er "05"). Omkostningerne ved tilslutning af denne pakke er 30 rubler, forbindelse anbefales til abonnenter på takstplaner "MAXI Smart" og "MAXI Top" samt Super BIT, "BIT", "Mini BIT", "BIT Smart" eller "Super BIT Smart ". Det skal bemærkes, at den købte trafik kun er gyldig i 24 timer, efter det angivne tidspunkt, hvor pakken stoppes, annulleres ubrugt trafik.

Sådan tilsluttes en turboknap 500 MB på MTS

Du kan aktivere denne tjeneste ved at ringe til en simpel kommando - * 167 # opkald eller ved at sende en SMS til 5340 (teksten i meddelelsen er "167"). Omkostningerne ved at forbinde denne pakke er 95 rubler, handlingen er 30 dage. Denne pakke anbefales til tablets og USB-modemer med “Smart” eller “Smart +” takster.

Sådan tilsluttes en 2 GB turbo-knap på MTS

Dette kan gøres ved hjælp af kommandoen * 168 # eller ved at sende en besked "168" til det korte nummer 5340. Denne pakke er gyldig i 30 dage fra forbindelsestidspunktet og efter tiden udløber (hvis trafikken ikke er opbrugt) den frakobles automatisk. Tjenesteaktiveringspris - 250 rubler.

Sådan tilsluttes en 5 GB turboknap på MTS

For at aktivere tjenesten skal du ringe * 169 # ringe eller sende en besked med teksten "169" til 5340. Tjenesten varer 30 dage fra aktiveringstidspunktet, prisen er 450 rubler. Deaktivering af en pakke sker også automatisk som i andre pakker: enten efter 30 dage eller efter overskridelse af grænsen.

Hvis du af en eller anden grund ikke er i stand til at oprette forbindelse til en af ovenstående tjenester, kan du bruge din MTS personlige konto og aktivere den nødvendige pakke i afsnittet "tjenester" ved at klikke på knappen "Opret forbindelse" overfor den ønskede pakke.

Anbefalede: