Sådan Tilsluttes Kabel-tv Gratis

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Kabel-tv Gratis
Sådan Tilsluttes Kabel-tv Gratis

Video: Sådan Tilsluttes Kabel-tv Gratis

Video: Sådan Tilsluttes Kabel-tv Gratis
Video: Sony Smart TV Sendersuchlauf Kabel Sat Dvb-t. GANZ EINFACH!!! 2024, Kan
Anonim

Sådan tilsluttes kabel-tv gratis er et spørgsmål, som mange borgere står over for. Der er flere typer kabel-tv-forbindelser: betalt og gratis; ved at indsende en ansøgning til den relevante afdeling i byen eller uafhængigt. Vi overvejer med dig en måde at uafhængigt forbinde kabel-tv gratis til alle tv'er i en lejlighed eller et hus.

tilslut kabel-tv gratis
tilslut kabel-tv gratis

Instruktioner

Trin 1

Hvis du eller dine naboer allerede har kabel-tv i dit hus, er det nok at kompetent udføre arbejdet med kabler, og så kan du se kabel-tv på alle tv og nyde fremragende kanaler. Hvad er der brug for til dette?

Trin 2

Normalt er en antenne til satellit-tv placeret på husets tag og har flere kanaler til at lægge kabler. Hvis sådanne kanaler ikke er "tilstoppede", kan du sikkert gå videre til de næste trin.

Trin 3

Den første ting at gøre er at købe den nødvendige mængde kabel og andre enheder såsom en splitter, multiswitch, diplexer og converter. Alle disse kan købes på markedet eller i en specialbutik.

Trin 4

Det næste trin er kabelføring. Du skal have tre kabler, grøn, gul og rød. Det røde kabel løber fra antennen til instrumentbrættet, som normalt er placeret på stedet eller ved indgangen, og derefter fra instrumentbrættet til hvert krævede tv. Dette kabel bruges til at modtage et satellitsignal. Det grønne kabel strækker sig efter eksemplet på det første og tjener til at transmittere signalet fra den kollektive antenne, og den tredje kabeltype (gul) løber fra skjoldet til alle tv'er i de rum, der skal tilsluttes.

Trin 5

Antennen på taget kører så mange kabler, som du planlægger at oprette uafhængige punkter plus et kabel (grøn) til den kollektive (jordbaserede) antenne. Derefter kan du ved hjælp af en multikontakt øge antallet af kabler til det ønskede.

Trin 6

Således skal du for eksempel til 3 tv strække dig fra antennen på taget til skjoldet 3 kabler, en til hvert af dine adgangspunkter og plus 1 fælles kabel til den jordbaserede antenne. På samme tid skal 3 kabler gå fra skjoldet til hvert punkt, det vil sige i alt for 3 tv - 9 kabler. Et kabel til satellitsignalet, det andet til det jordbaserede signal og det tredje til den parallelle forbindelse.

Anbefalede: