Sådan Abonnerer Du På Et Program Til Nokia

Indholdsfortegnelse:

Sådan Abonnerer Du På Et Program Til Nokia
Sådan Abonnerer Du På Et Program Til Nokia

Video: Sådan Abonnerer Du På Et Program Til Nokia

Video: Sådan Abonnerer Du På Et Program Til Nokia
Video: Nokia Go Edition Stuck on Logo without pc #HardReset #hangsolution 2024, Kan
Anonim

Nokia bruger et system med sikkerhedscertificeringer i sine mobile enheder til at filtrere potentielt farlig software ud. Ansøgninger underskrevet med et certifikat får mulighed for uafhængigt at udføre handlinger. En usigneret applikation vil hver gang bede om brugerens tilladelse til at få adgang til FS eller oprette forbindelse til Internettet. Over tid bliver dette irriterende, og sådanne anmodninger forstyrrer ofte det installerede programs funktion.

Sådan abonnerer du på et program til Nokia
Sådan abonnerer du på et program til Nokia

Er det nødvendigt

  • - SISSigner eller Signsis;
  • - personligt certifikat

Instruktioner

Trin 1

For at underskrive applikationen på Nokia-smartphones kan du bruge det specielle SISSigner-program. Nogle gange tillader enhedens operativsystem simpelthen ikke dig at installere den krævede applikation, så dette værktøj skal altid være ved hånden. Download arkivet med programmet og udpak det til en mappe, der passer til dig.

Trin 2

Kør SISSigner-installationsfilen, og fortsæt med installationen i henhold til installatørens anbefalinger. I slutningen af installationen skal du kopiere "cert" -mappen fra arkivet og indsætte den i mappen med det installerede program.

Trin 3

Få et personligt certifikat med allnokia. Gå til den tilsvarende side, og indtast IMEI på din telefon, som er angivet på telefonens bagside eller tilgængelig ved at ringe op til nummeret "* # 06 #". Inden for 24 timer modtager du dit eget certifikat, som bruges til at underskrive alle programmer.

Trin 4

Kopier det modtagne certifikat og nøglen til SISSinger-mappen. Sæt de applikationer, der skal underskrives der.

Trin 5

Kør SISSigner.exe. I programvinduet skal du angive stien til nøglen og certifikatet, som du kopierede til mappen. Indtast adgangskoden til nøglefilen (normalt 12345678). Angiv det program, der skal underskrives. Klik på knappen "Sign".

Trin 6

Ansøgningen er underskrevet. Kopier det nu til din telefon, og installer det ved hjælp af Ovi Suite (PCSuite), eller slip det bare på et USB-flashdrev og installer det direkte fra din enhed.

Trin 7

Symbian-applikationer kan underskrives ved hjælp af Signsis. Kopier applikationsfilerne til mappen med det udpakkede certifikat og nøglen.

Trin 8

Omdøb certifikatfilen til cert.cer og navngiv nøglen cert.key.

Trin 9

Åbn filen install1.bat med notesblok, og skift værdien for linjen "Set password1" til nøgleadgangskoden (12345678). Skift stien til programmappen i direktiverne "set disk_ins" (den disk, hvor mappen er placeret) og "set app_path" (absolut sti uden en disk). For eksempel: sæt disk_ins = C:

indstil app_path = nokia / signsis

Trin 10

Gem filen, og kør install1.bat. Højreklik på det program, du vil underskrive. Hvis alle indstillinger er foretaget korrekt, vises menuen "Sign med et personligt certifikat". Efter at have klikket på dette emne, vises et underskrevet program i mappen ved siden af filen. Installer det på din smartphone.

Anbefalede: