Sådan Afkodes Satellit-tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Afkodes Satellit-tv
Sådan Afkodes Satellit-tv

Video: Sådan Afkodes Satellit-tv

Video: Sådan Afkodes Satellit-tv
Video: Как повторно сканировать каналы на телевизоре Samsung 2024, Kan
Anonim

Satellit-tv gør det muligt at modtage high definition-tv-kanaler overalt i verden, hvor satellitzonen er placeret. Derudover giver satellitsættet med tovejsforbindelse på steder, hvor det er umuligt at lægge telefonlinjer, dig at organisere både en telefonlinje og adgang til Internettet. Ud over at se åbne tv-kanaler er det muligt at se lukkede (kodede) udsendelser ved hjælp af nogle plugins.

Sådan afkodes satellit-tv
Sådan afkodes satellit-tv

Er det nødvendigt

  • - DVB-kort (Skystar 2);
  • - ProgDVB-program
  • - plugin Yanksee;
  • - plugin s2emu;
  • - plugin csc 4.0.0.4;
  • - internetforbindelse

Instruktioner

Trin 1

Installer softwaren til DVB-kortet af Skystar-typen på computeren 2. Sluk for pc-strømforsyningen, og installer den i en ledig plads på bundkortet, kun ved siden af grafikkortet. Tænd computeren, og foretag endelige indstillinger for DVB-kortsoftwaren.

Trin 2

Installer ProgDVB-programmet på din pc. Det giver mulighed for at se satellitkanaler på en computerskærm, og ved hjælp af dens plug-ins er det muligt at afkode kanaler i nogle kodninger. Disse er hovedsageligt BISS og Cryptoworks. NTV + plugins åbnes ikke.

Trin 3

Installer MD Yanksee og s2emu-plugins til ProgDVB-rodmappen. De hjælper med at udføre online dekryptering af signaler i Cryptworks- og BISS-format, selvom det er angivet, at de også kan i andre. Download nye nøgler fra Internettet til den relevante kanal. Ret parabolantennen mod satellitten. Start ProgDVB-programmet. Indtast transponderdataene i den, og scan dem. Gem de modtagne kanaler. De vises i venstre kolonne, fremhævet med rødt (kodet) og grønt (åbent).

Trin 4

Venstreklik på den ønskede kanal. Vent 5 sekunder, den ønskede kanal vises i programvinduet. Hvis dette ikke sker, skal du tvinge MD Yanksee-pluginet. Klik på "Plugins", derefter yanksee og Show Monitor. Denne metode til afkodning af satellit-tv betragtes som den enkleste.

Trin 5

Installer csc 4.0.0.4-pluginet på din pc ved at downloade det og pakke arkivet ud i ProgDVB-programmet. Flyt msvcr70.dll-filen til / WINDOWS / SYSTEM32-mappen. Start ProgDVB, fanen CardServer Client skal vises på fanen Plugins. Denne mulighed giver mulighed for at se alle kodede kanaler ved hjælp af kartdeling. For at gøre dette skal du også have en jordbaseret internetforbindelse (GPRS, ADSL, fastnet, Wi-Fi). For at se på denne måde skal du betale et månedligt gebyr på $ 1-5 pr. Måned. I mange lande (ikke i Rusland) betragtes det som ulovligt.

Trin 6

Registrer dig på cartsharing-serveren. Opdater plugin detaljer csc 4.0.0.4. For at gøre dette skal du starte ProgDVB-programmet under fanen Plugins og vælge menuen CardServer Client Configure Server. Åbn den, og indtast de værdier, der vises efter registrering i det vindue, der vises, nemlig: Brugernavn - login; Protokol - newcamd525; Adgangskode - adgangskode; Port - port til forbindelse; Card Server IP Address - IP-adresse eller servernavn; Valgfri parametre - des-tast. Klik på knappen Tilføj vare, gem konfigurationen - Gem konfiguration.

Trin 7

Vælg satellit, transponder og kanal fra cartsharing-pakken. I programvinduet vises et vindue til tv-udsendelsen af den kodede kanal. Hvis den ikke åbnede, skal du gå til kanalegenskaberne, dobbeltklikke i vinduet på den krævede CA-type (ID), som også gives ved tilslutning. Klik på OK-knappen.

Anbefalede: