Sådan Opdateres Et Samsung TV

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opdateres Et Samsung TV
Sådan Opdateres Et Samsung TV

Video: Sådan Opdateres Et Samsung TV

Video: Sådan Opdateres Et Samsung TV
Video: Установка виджетов на тв Samsung SmartTV старых моделей не с официального сайта 2024, Kan
Anonim

Samsung TV-designere frigiver ofte nye firmwareversioner til disse enheder. Installation af opdateret software forbedrer udstyrets kvalitet og udvider dets funktionalitet.

Sådan opdateres et Samsung TV
Sådan opdateres et Samsung TV

Er det nødvendigt

  • - Flashkort;
  • - adgang til Internettet.

Instruktioner

Trin 1

Besøg Samsungs officielle hjemmeside. Åbn downloadkategorien, og udfyld den angivne formular. Sørg for at kontrollere det nøjagtige modelnavn på dit tv. Gå til listen over tilgængelige filer.

Trin 2

Klik på knappen Downloads og dokumentation. Åbn fanen "Firmware". Download den nyeste software, der er tilgængelig på webstedet.

Trin 3

Begynd at forberede dit USB-drev. Det er herfra, at firmwareopdateringen udføres. Sørg for, at tv'et kan læse information fra et drev af denne størrelse.

Trin 4

Formater flashkortet. Brug filsystemet FAT16 eller FAT32. Mange tv-modeller fungerer ikke med NTFS-struktur i forbindelse med firmwareopdatering. Åbn den fil, der er downloadet fra webstedet. Det skal være et selvudpakkende arkiv. Uddrag filerne til rodmappen på drevet.

Trin 5

Fjern flashkortet fra computeren. Tilslut enheden til det slukkede tv. Tænd for udstyret, og vent på, at USB-flashdrevet er afsluttet. Det er værd at bemærke, at hvis der er en USB-port mærket Serv i tv-kufferten, skal du bruge den.

Trin 6

Når firmwarefilerne automatisk er registreret, vises en ny menu, der beder dig om at opdatere firmwaren. Tryk på "Ja" -knappen ved hjælp af fjernbetjeningen.

Trin 7

Hvis tv'et er tændt som normalt, skal du åbne servicemenuen selv og gå til punktet "Softwareopdatering". Vælg den port, som flashkortet er tilsluttet.

Trin 8

Vent til tv'et slukker automatisk. Fjern USB-lagerenheden fra enheden. Tænd for tv'et, og sørg for, at udstyret er stabilt.

Anbefalede: