Sådan Tilsluttes Et Adgangspunkt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Adgangspunkt
Sådan Tilsluttes Et Adgangspunkt

Video: Sådan Tilsluttes Et Adgangspunkt

Video: Sådan Tilsluttes Et Adgangspunkt
Video: Как стричь Женские Стрижки! Стрижка КАСКАД на средние волосы! Пошагово! Стрижки для начинающих! 2024, Kan
Anonim

For at netværket skal være mere afbalanceret og pålideligt, skal der være tilsluttet et adgangspunkt. Forbindelse til et Wi-Fi-netværk kræver kun et adgangspunkt. Du kan klare dette problem meget hurtigt og have et par minutters fritid.

Sådan tilsluttes et adgangspunkt
Sådan tilsluttes et adgangspunkt

Er det nødvendigt

ADSL-modem, computer

Instruktioner

Trin 1

Sæt ADSL-modemet tilbage til standardindstillingerne først, dette hjælper dig med at bruge IP-adressen på modemet. Dette vil være det første trin til at forbinde adgangspunktet.

Trin 2

Se på instruktionerne, der fulgte med modemet, og find alt om indstillingerne. Tilslut modemet til din computers netværkskort.

Trin 3

Sørg for at konfigurere netværkskortet, så de automatiske IP-adresseoplysninger kommer ind.

Trin 4

Åbn din foretrukne browser, og indtast modemets adresse. Indtast adgangskoden, brugernavnet i det vindue, der vises. Se efter disse data i vedlagte instruktioner til modemet. Adgangspunktsforbindelsen er baseret på de parametre, du har indtastet, så prøv ikke at tage fejl.

Trin 5

Konfigurer forbindelsen af modemet til Internettet ved at indtaste VPI- og VCI-parametrene og angive forbindelsesprotokollen. Sørg for at gemme dine indstillinger.

Trin 6

Tjek din Wi-Fi-adapter, og genstart dit modem.

Trin 7

Tænd computeren, gå til modemindstillingerne igen, og kontroller, om den automatiske hentning af IP-adressen er konfigureret. Kontroller alle indstillinger igen, sammenlign de modtagne adresser, når du indstiller modemet og internetforbindelsen (gateway, IP-adresse). Gå til et websted for at kontrollere din præstation. Dit adgangspunkt er konfigureret.

Anbefalede: