Sådan Kopieres Video Fra Et Kamera

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kopieres Video Fra Et Kamera
Sådan Kopieres Video Fra Et Kamera
Anonim

Videoer, der er optaget på et videokamera, kan kopieres til en computer på forskellige måder. Det hele afhænger af det lagringsmedium, hvor det er gemt. I nogle tilfælde har du muligvis brug for speciel software til at overføre video fra et videokamera.

Sådan kopieres video fra et kamera
Sådan kopieres video fra et kamera

Instruktioner

Trin 1

Hvis kameraet optager video på et flytbart medium (flashkort), skal du slutte videokameraet til computeren for at kopiere det. Hvis det er nødvendigt, skal du først installere specielle drivere på det. Det tilsluttede videokamera skal genkendes af computeren som en flytbar disk. Åbn din filhåndtering, find den og åbn den. Der er typisk kun en filmmappe på en given flytbar disk. Kopier dem alle eller bare de nødvendige og indsæt dem i en mappe på den lokale computer.

Trin 2

Hvis flashkortet, som videoen er optaget i, ikke er indbygget i kameraet, skal du fjerne det og indsætte det i en kortlæser, der er tilsluttet computeren eller indbygget i den, hvis du vil kopiere videoen. Derefter skal du åbne flashkortet ved hjælp af en hvilken som helst filhåndtering og kopiere de nødvendige videoer til din computer. Denne metode adskiller sig ikke fra at kopiere oplysninger fra et almindeligt flashkort, og dens fordel i forhold til at tilslutte et helt kamera er en højere dataoverførselshastighed såvel som fraværet af behovet for at installere drivere.

Trin 3

Når du optager video til bånd (f.eks. En miniDV-kassette), skal du kopiere videoen fra kameraet til et specielt DV-kabel, et specielt kort installeret i computeren og et videoredigeringsprogram såsom Pinnacle Studio. For at kopiere video skal du slutte kameraet til din computer, starte programmet og klikke på fanen "Capture" i det. Derefter skal du klikke på knappen "Gennemse" og vælge den mappe, hvor videoen kopieres. Indstil også de optimale indstillinger for kvalitet og format (om nødvendigt kan videoen konverteres "i farten"). Klik derefter på knappen Start optagelse. Kopiering af en video tager kun så længe den krævede video er.

Anbefalede: