Sådan Vises En Skærm På Et Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vises En Skærm På Et Tv
Sådan Vises En Skærm På Et Tv

Video: Sådan Vises En Skærm På Et Tv

Video: Sådan Vises En Skærm På Et Tv
Video: How to Use Your TV as a Computer Monitor - Updated 2020 2024, April
Anonim

Moderne internetbrugere har praktisk talt forladt det sædvanlige tv. De bruger IP-TV som et værdigt alternativ, når de opretter forbindelsen mellem computeren og TV'et.

Sådan vises en skærm på et tv
Sådan vises en skærm på et tv

Er det nødvendigt

videotransmissionskabel

Instruktioner

Trin 1

Hvis du vil bruge et plasma- eller LCD-tv i stedet for eller sammen med en konventionel skærm, skal du vælge det relevante videokabel. For at gøre dette skal du finde et identisk eller udskifteligt par stik på dit tv og computerens grafikkort.

Trin 2

Disse kan være følgende par porte: VGA-VGA, VGA-DVI, DVI-DVI, DVI-HDMI og HDMI-HDMI. Naturligvis er det bedre ikke at bruge VGA-kanaler, fordi denne port kun transmitterer et analogt signal, ikke et digitalt. Køb et passende kabel og adapter, hvis det kræves.

Trin 3

Opret forbindelsen mellem computerens skærmkort og tv'et. Juster først billedindstillingerne for den sidste enhed. Åbn dens indstillinger. Gå til menuen Signal Source. Vælg den port, som du for nylig har tilsluttet kablet til.

Trin 4

Tænd nu din computer, og vent på, at operativsystemet indlæses. Åbn indstillingerne for skærmindstillinger. Hvis tv'et ikke registreres automatisk, skal du klikke på knappen "Find" og vente på, at den anden skærm registreres.

Trin 5

Vælg nu det grafiske billede af tv'et, og aktiver elementet "Gør dette display til det vigtigste". Du kan sikkert slå standardskærmen fra.

Trin 6

Hvis du beslutter at konfigurere den synkrone brug af begge skærme, skal du aktivere funktionen "Udvid denne skærm". Det anbefales først at gøre computeren til at overvåge hovedskærmen. Dette hjælper med at undgå yderligere problemer, når du slukker for tv'et.

Trin 7

For den bedste billedkvalitet skal du åbne dine tv-indstillinger og indstille opdateringshastigheden. Det skal matche skærmens frekvens. Dette reducerer belastningen på videokortet og undgår alvorlig billedforvrængning. Hvis du beslutter at aktivere skærmspejlingsfunktionen, skal du sørge for at indstille den samme opløsning på dit tv og skærm.

Anbefalede: