Sådan åbnes Tv-servicemenuen

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Tv-servicemenuen
Sådan åbnes Tv-servicemenuen
Anonim

Tv'ets servicemenu er nødvendig for at ændre de forskellige detaljerede indstillinger for tv-kanaler og selve tv'et. For at komme ind i det er der specielle kombinationer af kommandoer, der adskiller sig for forskellige mærker af tv'er.

Sådan åbnes tv-servicemenuen
Sådan åbnes tv-servicemenuen

Er det nødvendigt

  • - tv;
  • - Tv-kontrolpanel.

Instruktioner

Trin 1

Gå ind i servicemenuen på Daewoo TV, for at gøre dette ved hjælp af fjernbetjeningen, vælg den 91. kanal. Indstil skarphedsværdien til minimum. Gå derefter ud af menutilstand, tryk hurtigt på følgende række knapper på fjernbetjeningen: Rød, Grøn, Menu. Meddelelsen Servicetilstand vises på skærmen.

Trin 2

Gå ind i servicemenuen på Panasonic TV ved at vælge den 38. kanal på fjernbetjeningen. Tryk på Store og Program-knapperne på samme tid, eller på Store-knapperne på TV'et og Sleeptimer på fjernbetjeningen, hold knapperne nede i fire sekunder.

Trin 3

Åbn servicemenuen på Vityaz TV. For at gøre dette skal du springe over kontrolpunkterne på monopladen eller skifte til standbytilstand, trykke sekventielt på M-knapperne på fjernbetjeningen, derefter "OK" og derefter Slå fra, Til. Eller tryk hurtigt på knapperne Display, Menu, Mute, Pow / on.

Trin 4

Fjern panelet fra kontrolpanelet, hvis du har et Aiwa TV, skal du trykke på den skjulte knap på fjernbetjeningen, som er placeret mellem 8 og systemtasterne, som vist i diagrammet på https://service-menu.ru/ skabeloner / kosmetik / billeder / AIWA0.jpg. For at åbne Shivaki TV-menuen skal du trykke på knappen Installer og derefter trykke på følgende knapper på fjernbetjeningen i rækkefølge: 4, 7, 2 og derefter 5. Find punktet Juster i menuen og brug det til at kontrollere TV-servicemenuen.

Trin 5

Rediger tv-fjernbetjeningen "Record" for at åbne servicemenuen. For at gøre dette skal du fjerne fjernbetjeningens topdæksel, oprette et vindue i den nederste del, så den grønne serviceknap passer der, designet til at åbne servicemenuen. Installer en hvilken som helst nøgle i vinduet. Brug diagrammet på https://service-menu.ru/templates/cosmetics/images/rekord.jpg

Anbefalede: