Sådan Ser Du Mkv På Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ser Du Mkv På Tv
Sådan Ser Du Mkv På Tv

Video: Sådan Ser Du Mkv På Tv

Video: Sådan Ser Du Mkv På Tv
Video: Как конвертировать MKV в MP4 2024, April
Anonim

Moderne tv har en ret høj billedkvalitet. Ulempen er, at nogle tv-modeller har svært ved at læse store videofiler. Du kan slutte dit tv til din computer for at afspille dem.

Sådan ser du mkv på tv
Sådan ser du mkv på tv

Er det nødvendigt

DVI-HDMI-kabel

Instruktioner

Trin 1

Find det rigtige par stik på dit tv og computerens grafikkort. Dette er nødvendigt for tilslutning af disse enheder. For den bedste videokvalitet er det bedst at bruge kanaler, der bærer et digitalt signal, såsom DVI og HDMI.

Trin 2

Næsten alle modeller af grafikkort har et DVI-stik, og nye videoenheder har endda en HDMI-port. På trods af at de fleste fjernsyn ikke har et DVI-stik, kan der oprettes en DVI-HDMI-forbindelse via en speciel adapter. Køb et passende kabel og adapter.

Trin 3

Tilslut DVI-stikket på din computer til HDMI-porten på dit tv. Tænd for begge enheder. I tv-indstillingerne skal du vælge den HDMI-port, der skal bruges som den primære videoindgangskilde. Fortsæt med at konfigurere indstillingerne til din computers videokort.

Trin 4

For at få optimal videokvalitet skal du indstille den anden skærm (TV) separat fra hovedskærmen. Åbn Kontrolpanel, og gå til menuen Udseende og tilpasning (Windows 7). Åbn punktet "Juster skærmindstillinger" i menuen "Display".

Trin 5

Klik på knappen "Find" i vinduet, der vises. Vent til systemet registrerer den anden skærm (TV). Vælg dette skærmbillede, og aktivér indstillingen "Gør denne skærm til primær".

Trin 6

Konfigurer nu indstillingerne for denne skærm. Indstil den ønskede billedopløsning, juster lysstyrken og kontrasten, indstil opdateringshastigheden.

Trin 7

Hvis du vil se videofiler i mkv-format, skal du installere en speciel afspiller. Som et eksempel kan du bruge det gratis KMPlayer-program. Åbn den nødvendige fil med dette program, og nyd video i høj kvalitet, der ser den fra dit tv.

Anbefalede: