Alcatel A3 Og U5: Gennemgang, Egenskaber Ved Budgetenheder

Indholdsfortegnelse:

Alcatel A3 Og U5: Gennemgang, Egenskaber Ved Budgetenheder
Alcatel A3 Og U5: Gennemgang, Egenskaber Ved Budgetenheder

Video: Alcatel A3 Og U5: Gennemgang, Egenskaber Ved Budgetenheder

Video: Alcatel A3 Og U5: Gennemgang, Egenskaber Ved Budgetenheder
Video: USB Repair - Tablet Alcatel A3-10/9026x Not Charging Fix 2024, Marts
Anonim

Alcatel A3 og U5-smartphones er budgetmuligheden. Og forvent ikke mirakler fra dem. En beskeden plastikpose, der får gadgets til at virke fast i tide.

Budget smartphones Alcatel A3 og U5
Budget smartphones Alcatel A3 og U5

Producenten af mobilenheder Alcatel har bevist sig på den bedst mulige måde. Igen blev der frigivet to moderne smartphones, som "ikke griber stjerner fra himlen" og ikke foregiver at være et teknisk gennembrud. Men på grund af det faktum, at de slet ikke rammer budgettet for en potentiel køber, fandt de deres taknemmelige brugere. Disse er de beskedne Alcatel A3 og U5 modeller. Begge enheder er baseret på en skrøbelig Mediatek MT6737-processor. Sagerne til disse enheder er lavet af almindelig plast.

Model Alcatel A3

Smartphone Alcatel u5 er udstyret med en 5-tommers skærm med en opløsning på 720 x 1280 pixels. Enheden har 1,5 GB RAM og 16 GB lagerplads, der kan udvides ved at tilslutte et MicroSD-kort.

Smartphone har et 13 megapixel hovedkamera med autofokus og flash og et 5 megapixel frontkamera. Der er også en fingeraftryksscanner. Batteriet i denne model har en kapacitet på 2460 mAh. Al denne tekniske rigdom er komfortabelt placeret på Android 6.0-platformen.

Alcatel A3-modellen er i en mere fordelagtig position, hvis kun på grund af det faktum, at den har en fuldgyldig processor med en dual-core videoaccelerator. På denne enhed er det muligt at spille gamle damer-3D-spil, og skærmen vil ikke "dræbe øjnene" på grund af HD-opløsningen. Denne smartphone har også et godt 13 megapixel kamera. Det giver dig mulighed for at tage fotos med god kvalitet, og selfie-kameraet er i stand til helt at klare billeder til Instagram.

Model Alcatel U5

Denne mobile enhed har en 5-tommers skærm med en opløsning på 480 x 854 pixels. RAM - 1 GB. Den akkumulerede hukommelse er 8 GB. Det forreste hovedkamera i denne model er 5 megapixel, og det bageste er 2 megapixel med LED-blitz. Der er understøttelse af to SIM-kort og LTE-netværk. Alcatel u5 har et 2050 mAh batteri. Som sin modstander er denne model baseret på Android 6.0-platformen. Telefon Alcatel A3 er ret enkel. Det er en strækning at kalde det en smartphone. Produktionsvirksomheden besluttede at spare meget på alt relateret til design og ydeevne. I princippet, som for en almindelig mobilenhed af typen "dialer", er den ganske velegnet, men ikke mere. Det vil stadig være noget problematisk at spille aktivt på det.

Hvilken telefon der skal købes, er op til alle personligt. Men objektivt set er Alcatel A3-smartphonen meget mere produktiv end sin modstander. Og dette er et vigtigt punkt for enhver moderne mobilenhed. Brugeranmeldelser af disse modeller er stadig ret gode. Beslutter at købe, mange blev primært styret af omkostningerne ved gadgets.

Anbefalede: