Sådan Deaktiveres Abonnement På MTS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Abonnement På MTS
Sådan Deaktiveres Abonnement På MTS

Video: Sådan Deaktiveres Abonnement På MTS

Video: Sådan Deaktiveres Abonnement På MTS
Video: Как отключить платные подписки на МТС 2024, April
Anonim

Abonnenter, der bruger MTS-operatørens kommunikationstjenester, kan aktivere abonnementer på deres telefoner. Dette betyder forbindelse til enhver tjeneste (for eksempel at få et dagligt horoskop). Afmelding kan ske via selvbetjeningssystemet.

Sådan deaktiveres abonnement på MTS
Sådan deaktiveres abonnement på MTS

Instruktioner

Trin 1

Det nævnte system kaldes "Internet Assistant". For at komme ind i det, gå til MTS-webstedet og klik på den relevante kolonne. Du kan dog ikke bare bruge systemet, da registrering er påkrævet. Denne procedure er hurtig nok og tager ikke meget tid. Abonnenten behøver kun at indstille en adgangskode til sit telefonnummer. Dette kan gøres ved at ringe til det korte nummer 1118. Derudover er der en USSD-anmodning * 111 * 25 # tilgængelig. Forresten skal det huskes, at din adgangskode skal bestå af et bestemt antal tegn (fra fire til syv).

Trin 2

Indtast nu alle de nødvendige data i autorisationsvinduet (angiv telefonnummeret uden de otte). Derefter føres du til hovedmenuen i "Internetassistent". I venstre kolonne finder du kolonnen "Abonnementer", klik på den. Dernæst vil du se en liste over alle tilsluttede abonnementer. For at afmelde nogen af dem skal du klikke på knappen "Fjern abonnement".

Trin 3

Husk, at selvbetjeningssystemet hjælper dig med at deaktivere ikke kun abonnementet, men også den almindelige service. For at gøre dette skal du gå til et andet afsnit kaldet "Tariffer og tjenester". I det skal du vælge "Service Management" -elementet. Overfor hver aktiv tjeneste er der en "Deaktiver" -knap. Brug den til at opgive den, du ikke længere har brug for.

Trin 4

Du kan deaktivere unødvendige tjenester takket være en anden onlinetjeneste, Mobile Assistant. For at afmelde dig skal du ringe 111 og trykke på opkaldsknappen. Forresten opkræves der ingen penge for et opkald til det angivne nummer (men kun hvis du er på dit hjemmenetværk).

Anbefalede: