Sådan Overføres Penge Fra Et Plastkort Til En Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Penge Fra Et Plastkort Til En Telefon
Sådan Overføres Penge Fra Et Plastkort Til En Telefon

Video: Sådan Overføres Penge Fra Et Plastkort Til En Telefon

Video: Sådan Overføres Penge Fra Et Plastkort Til En Telefon
Video: Sådan får du nemt Google Web Apps på din Huawei telefon 2024, Marts
Anonim

Mobiloperatører gør alt for at genopfylde mobilkontoen på en hvilken som helst måde, der er praktisk for abonnenten. For mange brugere, der bruger plastkort, giver de muligheden for at overføre penge fra en bank til en mobilkonto. For de abonnenter, der er vant til at bruge pengeautomater eller foretage køb via Internettet, vil det ikke være svært at overføre penge fra et plastkort til en telefon.

Sådan overføres penge fra et plastkort til en telefon
Sådan overføres penge fra et plastkort til en telefon

Instruktioner

Trin 1

En pengeautomat i enhver bank har mulighed for at betale for mobilkommunikation. Indsæt kortet i kortlæseren, indtast PIN-koden, vælg følgende menupunkter: “Andre tjenester”, “Betaling for tjenester”, “Mobil kommunikation”. Derefter skal du bare vælge en operatør og indtaste det beløb, du vil overføre. De fleste banker opkræver ikke et overførselsgebyr med denne metode til kontantfri betaling.

Trin 2

Hvis du har tilsluttet internetbanktjenesten, når du registrerer et plastkort, skal du indtaste din personlige konto. På hovedsiden, hvor dine regninger og deres status er angivet, skal du finde en liste over tjenester, som du kan betale for fra en af disse konti. Vælg "Mobil", angiv din operatør, indtast dit mobiltelefonnummer og det beløb, du vil overføre. Hvis betalingen ikke er en gang, skal du gemme overførselsparametrene som en skabelon og bruge den, når du foretager denne handling.

Trin 3

Hvis du ikke bruger internetbanken, skal du registrere dig i Universal Financial System via Internettet. Ved hjælp af denne service vil du være i stand til at udføre alle handlinger ved hjælp af dit plastkort, inklusive betaling for mobilkommunikation. Den eneste begrænsning: Visa Electron, MasterCard Cirrus og MasterCard Maestro skal udstedes af Impexbank. Alle andre kort i de internationale betalingssystemer VISA og MasterCard er registreret uden begrænsninger. Vælg menupunktet "Tilføj kort", udfyld den foreslåede formular, efter at have tjekket kortet, aktiver det.

Trin 4

For ejerne af Yandex. Money og Webmoney e-tegnebøger er det nok at linke dem til en bankkonto på et plastkort for at betale for mobilkommunikation og genopfylde tegnebøger fra den angivne konto. Men denne metode giver provision til betalinger i størrelsesordenen 2-3%.

Trin 5

Hver mobiloperatør har individuelle tilbud til deres abonnenter, så du kan overføre penge fra et plastkort til en telefon. Tjenesten "Mobile Payment" eller "Mobile Bank" er tilgængelig for alle operatører. Forbind det og brug de muligheder, som cellulære virksomheder giver.

Anbefalede: