Sådan Oprettes Forbindelse Til Operatøren "Beeline"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Forbindelse Til Operatøren "Beeline"
Sådan Oprettes Forbindelse Til Operatøren "Beeline"

Video: Sådan Oprettes Forbindelse Til Operatøren "Beeline"

Video: Sådan Oprettes Forbindelse Til Operatøren
Video: Beeline настройка подключения . 2024, Kan
Anonim

Beeline har som enhver anden mobiloperatør en supporttjeneste, der giver dig mulighed for at få hjælp fra en konsulent til, hvordan du bruger tjenesterne, samt rapportere eventuelle problemer. Det er gratis at kalde det fra dit hjemland.

Sådan oprettes forbindelse til en operatør
Sådan oprettes forbindelse til en operatør

Instruktioner

Trin 1

Inden du ringer til supporttjenesten, skal du sørge for, at det SIM-kort, der er installeret i enheden, blev købt i samme region, som du befinder dig i øjeblikket. I udlandet skal du slet ikke ringe til supporttjenesten - sådan et opkald koster det samme som et almindeligt opkald til Rusland. En undtagelse er tilfældet, når det hurtigst muligt er nødvendigt at blokere et SIM-kort, der er tabt i udlandet, så ingen bruger det til kreditopkald (og de opkræves ved international roaming på denne måde og uanset den takstplan, du bruger).

Trin 2

Forbered dine pasoplysninger på forhånd. Ring til 0611 fra en telefon med et Beeline-SIM-kort (det fungerer muligvis ikke under roaming) eller Moskva-nummeret (495) 974-88-88 fra enhver anden telefon (i dette tilfælde opkræves opkaldet). Find ud af nummeret til opkald fra andre telefoner fra din region i Rusland på operatørens regionale websted.

Trin 3

Efter at have hørt sætningen "Kære abonnent, på alle spørgsmål fra internettet og tv - tryk på" 1 ", mobilkommunikation - tryk på" 2 ", tryk på den tilsvarende tast på enheden. Hvis du ringer fra en kablet telefon, skal du først skifte den til tonetilstand.

Trin 4

Tryk på tasten med en stjerne, og når autoinformatoren skifter til en anden menu, skal du trykke på den samme tast igen.

Trin 5

Tryk på nul-tasten. Vent på konsulentens svar. Autoinformatoren vil med jævne mellemrum informere dig efter hvilket omtrentlige tidsinterval, du vil høre svaret.

Trin 6

Når konsulenten svarer, fortæl ham, hvilken slags certifikat du vil modtage, eller hvilken operation, der skal udføres. Eller klag til ham om mobile svindlere. Giv ham dem, hvis han beder om dine pasoplysninger. Foretag ikke falske klager, og kontakt ikke spørgsmål, der ikke er inden for konsulentens kompetence, for eksempel hvordan man forbinder en bestemt tjeneste på en anden operatørs telefon.

Trin 7

Når konsulenten lægger på, beder autoinformatoren dig om at evaluere sit arbejde. Brug et par minutter på denne handling, hvis du ønsker det.

Anbefalede: