Sådan Udbetaler Du Med MTS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udbetaler Du Med MTS
Sådan Udbetaler Du Med MTS

Video: Sådan Udbetaler Du Med MTS

Video: Sådan Udbetaler Du Med MTS
Video: ИГРА В КАЛЬМАРА в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! ШКОЛА СТАЛА ИГРОЙ кальмара! ЧЕЛЛЕНДЖ! Squid Game in real life! 2024, April
Anonim

Du kan trække penge fra et MTS-simkort gennem en Qiwi-tegnebog, efter at have modtaget kontanter i Unistream Bank og gennem en teleoperatør ved at opsige serviceaftalen. Men ikke alle byer har et Unistream-overførselspunkt, og det er ubelejligt at ændre telefonnummeret. Derfor kan du anvende en anden måde at trække penge fra MTS på.

Sådan udbetaler du med MTS
Sådan udbetaler du med MTS

Instruktioner

Trin 1

Gå til den officielle hjemmeside for MTS. Til højre er en liste over ofte efterspurgte operationer. Vælg fanen "Tilføj midler". Klik på den øverste linje "Betaling for varer og tjenester" i menuen "Betalinger" på den side, der åbnes.

Trin 2

Overfør penge fra MTS til Beeline. Den nemmeste måde at trække penge fra MTS på er at bruge et Beeline sim-kort. Hvis du eller dine venner har det, skal du overføre penge til det fra dit MTS-simkort. For at gøre dette skal du klikke på indskriften "Beeline" på siden "Betaling for varer og tjenester."

Trin 3

Indtast nummeret på det Beeline SIM-kort, som du vil overføre penge til, og beløbet. Kontroller emnet "Fra MTS-telefonkontoen" og klik på "Næste". Indtast dit telefonnummer i det relevante felt, og klik på fanen "Få adgangskode". Efter at have modtaget sms til din telefon, skal du indtaste adgangskoden og klikke på "Indtast din personlige konto". Bekræft betalingen ved at følge instruktionerne. En kommission på 10% opkræves for overførsel af penge fra et MTS-simkort til Beeline.

Trin 4

Gå ind på webstedet Beeline pengeoverførsel. Fra en konto på et Beeline-simkort kan du overføre penge til et Visa-bankkort, en bankkonto til Unistream-overførselspunktet. Hvis du har et ikke-Visa plastkort, men der er et andet kort bundet til en elektronisk tegnebog, kan du trække penge fra et Beeline-simkort igennem det.

Trin 5

Vælg en af de anførte tilbagetrækningsmetoder. Når du har indtastet det Beeline-telefonnummer, som du overførte penge til, skal du klikke på "Hent adgangskode". Når adgangskoden kommer til Beeline-simkortet, skal du skrive det, sætte et flueben foran indskriften "Jeg accepterer servicevilkårene", klikke på "Login" -knappen og derefter følge instruktionerne. Bemærk, at der opkræves en provision for enhver valgt metode til overførsel af penge fra MTS.

Anbefalede: