Sådan Afblokeres Et Garmin-kort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Afblokeres Et Garmin-kort
Sådan Afblokeres Et Garmin-kort

Video: Sådan Afblokeres Et Garmin-kort

Video: Sådan Afblokeres Et Garmin-kort
Video: Обзор функций часов Garmin Forerunner 235 2024, April
Anonim

I dag er verden fyldt med forskellige teknologiske innovationer, der gør livet lettere for en person på enhver mulig måde. En af disse er GPS-navigation, som ikke kun kan installeres på specielle navigatorer, men også på kommunikatorer, telefoner, bærbare computere og andre bærbare enheder. Garmin-kort bruges til orientering på terrænet.

Sådan afblokeres et Garmin-kort
Sådan afblokeres et Garmin-kort

Instruktioner

Trin 1

Download Garmin-kortet, som du vil installere på din bærbare enhed til din personlige computer. Den ikke-licenserede version blokeres af navigationssoftwaren, så du skal låse den op, før du bruger den.

Trin 2

Søg på Internettet efter GarminUnlockerAlternative software. Downloadkilden skal være verificeret og populær nok blandt brugerne til at undgå mulig malwareinfektion på din computer. For eksempel kan du bruge dette link her:

Trin 3

Pak den downloadede fil ud på skrivebordet på din pc. Kør filen "unlock map directory.exe", som får de nye mapper til applikationen. Kommandolinjevinduet vises to gange, hvor du skal trykke på en vilkårlig tast. Gør ikke noget på pc'en, før programmet er færdigt.

Trin 4

Kontroller, at der er to mapper Kort ulåst og Kort låst på dit skrivebord. Åbn den anden mappe, og kopier det kort, du vil låse op i den. Kør MapsetHeader.txt-tekstdokumentet. Find linjen med indskriften “Garmin City Navigator NT 2010.30”, som skal erstattes med navnet på dit kort. Åbn MapsetName.txt og skift landets navn. Skriv f.eks. "Rusland" i stedet for "Grækenland".

Trin 5

Kør filen "unlock map directory.exe" igen. Derefter vises det ulåste Garmin-kort i mappen Kort ulåst, som skal kopieres til hovedmappen med navigationsprogrammet. Start GPS-navigation på din håndholdte enhed, og kontroller, at kortet er læsbart og vises korrekt.

Anbefalede: