Sådan Udveksles Point For MTS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udveksles Point For MTS
Sådan Udveksles Point For MTS

Video: Sådan Udveksles Point For MTS

Video: Sådan Udveksles Point For MTS
Video: Small Scale 4-Point Bend Testing 2024, Kan
Anonim

MTS-abonnenter kan blive medlemmer af bonusprogrammet, hvis de tilmelder sig på hjemmesiden og udfylder et spørgeskema, sender en besked til det korte gratis nummer 4555, ringer kommandoen * 111 * 455 * 1 # på deres telefon eller ansøger om et kort i en af partnerbankerne i MTS-selskabet.

Sådan udveksles point for MTS
Sådan udveksles point for MTS

Er det nødvendigt

  • - telefon tilsluttet MTS;
  • - en computer med internetadgang
  • - MTS-partnerbankkort.

Instruktioner

Trin 1

Samle point. Forbind MTS-tjenester (5 rubler er lig med 1 point). Få yderligere bonuspoint for at udfylde deltagerens spørgeskema på det officielle MTS-websted og invitere venner til MTS-Bonus-programmet.

Trin 2

Køb varer og tjenester ved hjælp af MTS-pengekortet (30 rubler er lig med 1 point; 3.000 velkomstbonuspoint gives til det første køb). Brug MTS-Raiffeisenbank-kortet (30 rubler er også lig med 1 bonuspoint; 200-300 point - afhængigt af typen af bankkort - krediteres ved det første køb). Brug et MTS-Citibank-kort til betaling (for 30 rubler får du 1 bonuspoint og 3.000 - 6000 point ved første brug af et kort af en eller anden type). Betal for varer og tjenester ved hjælp af "MasterCard MTS" -kortet fra Sberbank of Russia (her er hver 30 rubler lig med 1 bonuspoint, og for den første transaktion antages velkomstpoint - 300 eller 600 afhængigt af kortet). Få et MTS-kort på den russiske standardbank, hvor hver 20 - 50 rubler (i overensstemmelse med kortet) er lig med 1 point, og 400 - 600 point gives i starten.

Trin 3

Byt de akkumulerede bonuspoint mod belønninger fra MTS - gratis SMS- og MMS-beskeder, minutter til opkald og megabyte til brug inden for GPRS-Internettet. Derudover kan point bruges til at betale for sådanne tjenester fra MTS som GOOD'OK og til at bestille film og spil på underholdningswebstedet Omlet.ru.

Trin 4

"Køb" for MTS-bonuspoint et certifikat på 3000 rubler for at betale for varer i butikkerne "Detsky Mir", "Sportmaster", "L'Etoile", "Eldorado", "Red Cube" og "M. Video" eller en certifikat på 3000 og 5000 rubler til MTS-saloner.

Trin 5

Abonner på et seks måneders abonnement på Forbes, Esquire, Harpers basar, Cosmopolitan MINI, Men's Health, National Geographic, GEO, GEOlenok, Mamas Papas, Domashniy Ochag, Popular Mechanics, Wedding, Yoga Journal or Gala Biography.

Trin 6

Log ind på MTS-webstedet, gå til afsnittet "Sådan bruger du point", vælg de nødvendige ting og klik på knappen "Bestil".

Trin 7

Se MTS-webstedet for bonusbelønningskoderne, og send en SMS med den nødvendige kode til det gratis korte nummer 4555 *. På samme tid skal du huske på, at du kun kan bestille et gavekort, abonnement på magasiner og andre belønninger via din personlige side på www.bonus.mts.ru.

Anbefalede: