Sådan Sendes Fra E-mail Til Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sendes Fra E-mail Til Telefon
Sådan Sendes Fra E-mail Til Telefon

Video: Sådan Sendes Fra E-mail Til Telefon

Video: Sådan Sendes Fra E-mail Til Telefon
Video: How to send email using mobile phone 2024, Marts
Anonim

E-mail er en af de mest almindelige måder at udveksle information på Internettet. Med dens hjælp kan du kommunikere, dele links og filer, og levering af en besked kan tage fra et par sekunder til et minut.

Sådan sendes fra e-mail til telefon
Sådan sendes fra e-mail til telefon

Er det nødvendigt

en computer med internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Åbn din e-mail-indbakke for at sende en e-mail-besked til din telefon. Indtast teksten til brevet, vær opmærksom på, at det maksimale antal tegn i en SMS ikke kan overstige 70, hvis du indtaster meddelelsen på kyrillisk.

Trin 2

Indtast derefter modtagerens telefonnummer i det internationale format, for eksempel +38066 *******, i feltet til hvem, sæt derefter "doggy" -tegnet, og indtast navnet på meddelelsesserveren leveret af mobilen operatør. For eksempel er serveradressen for den ukrainske operatør "MTC" sms.mts.com.ua.

Trin 3

Indtast følgende adresse i feltet, til hvem du skal sende SMS fra e-mail til telefonnummeret til operatøren "Kyivstar": +38 "Operatørkode" "Abonnentens telefonnummer" @ sms.kyivstar.net. Klik på knappen "Send". Brug listen over servere på webstedet https://diwaxx.ru/frik/e-mail_to_sms.php til at sende en SMS-besked med en e-mail. Listen inkluderer de fleste operatører i SNG-landene.

Trin 4

Brug Mail. Ru Agent til at sende SMS-beskeder fra din e-mail-boks, hvis din postkasse er placeret på Mail.ru-serveren. For at gøre dette skal du gå til linket https://agent.mail.ru/ru/download/agent_windows/download.html og downloade agentinstallationsfilen til din computer.

Trin 5

Installer appen. Inden du sender SMS til telefonen, skal du sørge for, at samtalepartneren har et kontaktmobilnummer. Se gennem listen over kontakter, hvis et tilsvarende ikon vises ved siden af navnet, betyder det, at nummeret er angivet. Du kan selv tilføje kontaktnummeret.

Trin 6

Vælg en bruger på listen, dobbeltklik på navnet. I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "SMS", indtaste meddelelsens tekst. Vælg det nummer, som du vil sende en besked fra e-mail, fra listen. Bemærk, at i dette program er den maksimale længde af en russisk-besked på 36 tegn, og for det latinske alfabet - 116. Tryk på knappen "Send". Når du skriver en besked, kan du bruge humørikoner.

Anbefalede: