Sådan Slukkes Låse På Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Låse På Din Telefon
Sådan Slukkes Låse På Din Telefon

Video: Sådan Slukkes Låse På Din Telefon

Video: Sådan Slukkes Låse På Din Telefon
Video: How to turn off / shutdown Samsung locked with pin, pattern, password lock! 2024, April
Anonim

Telefonlåsen er en speciel funktion, der forhindrer utilsigtede tastetryk. Når alt kommer til alt med næsten hver person skete det, at de ikke ønskede at ringe til abonnenten eller ringe til en sådan kombination af numre, at pengene fra saldoen simpelthen fløj væk. I disse situationer har telefonen en funktion - automatisk tastaturlås. Men mange brugere finder denne funktion ubrugelig og endda værdiløs. Derfor er det muligt at deaktivere det på mobil.

Sådan slukkes låse på din telefon
Sådan slukkes låse på din telefon

Instruktioner

Trin 1

Hvis du virkelig vil slå automatisk tastelås fra, skal du bruge din telefon. Gå til menuen. Dette gøres ved at trykke på tasten under "Menu", som findes på displayet på mobiltelefonen. Normalt er den placeret i bunden i midten.

Trin 2

I det vindue, der åbnes, vil du se en liste over telefonfunktioner, såsom "Besked", "Indstillinger", "Multimedia" og andre. Fra alle forslag skal du vælge punktet "Indstillinger". Normalt er denne parameter angivet som en skruenøgle eller et urværk. Du skal også indtaste dette punkt ved at trykke på tasten under indskriften "Vælg" eller "Ok".

Trin 3

Derefter åbnes en lille liste over værdier foran dig, hvorfra du skal vælge "Telefon" og derefter "Automatisk tastaturlås". Vælg Deaktiver fra de angivne muligheder.

Trin 4

Nogle telefonmodeller har en anden menu, som også indeholder punktet "Indstillinger", men de har ikke indstillingen "Telefon". Automatisk blokering er placeret lige i telefonindstillingerne.

Trin 5

Der er et andet tilfælde af blokering. For eksempel har du frivilligt blokeret din telefon, nemlig et SIM-kort. For at fjerne blokeringen af det skal du kontakte kundeserviceafdelingen i din mobilkampagne. Glem ikke at medbringe dit identifikationsdokument.

Trin 6

Også denne type blokering kan fjernes fra Internettet. For at gøre dette skal du gå til den officielle hjemmeside for din mobilkampagne og gå til Internetassistenten. Der finder du emnet "Telefonlås".

Trin 7

Hvis det ikke er muligt at få adgang til Internettet, og du ikke har fri tid til at gå til kontoret for mobilkampagnen, kan du blot ringe til kundeservice og løse dette problem ved at nævne dine pasdata eller et nøgleord.

Anbefalede: