Sådan Låser Du Knapperne Op Fra Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Låser Du Knapperne Op Fra Din Telefon
Sådan Låser Du Knapperne Op Fra Din Telefon

Video: Sådan Låser Du Knapperne Op Fra Din Telefon

Video: Sådan Låser Du Knapperne Op Fra Din Telefon
Video: Fix a Stuck Button on Your Smartphone or Tablet [How-To] 2024, April
Anonim

At være i en lomme med bukser, en kosmetikpose eller en taske og at trykke ufrivilligt på mobiltelefonens taster kan føre til komiske, men ofte uønskede konsekvenser. Mobiltelefontastaturlås forhindrer utilsigtede SMS-beskeder, udgående opkald og ændringer af indstillinger.

Sådan låser du knapperne op fra din telefon
Sådan låser du knapperne op fra din telefon

Er det nødvendigt

  • - mobiltelefon;
  • - aktivt SIM-kort.

Instruktioner

Trin 1

Enhver mobiltelefon er udstyret med en tastaturlås / oplåsning-funktion. Den eneste undtagelse er telefoner i form af "clamshell", som ikke kræver låsning af tasterne, da de oprindeligt er beskyttet mod utilsigtet ikke planlagt at trykke på dem. Telefoner med en åben opkaldstastatur er opdelt i fysiske telefoner og touchscreen-telefoner.

Trin 2

For at låse op for taster fra et fysisk tastatur skal du typisk skrive en bestemt kombination. Denne kombination er den samme som den kombination, der kræves for at låse tastaturet. For at låse op skal du ofte trykke og holde på en bestemt tast, som er markeret med et specielt tastaturlås-symbol. Eller denne funktion udføres af en kombination af to taster. Som regel er disse tasterne *, # og "Menu" -tasten i forskellige variationer.

Trin 3

Touchscreen-telefoner er kendetegnet ved tilstedeværelsen af kun tre taster - "Opkaldsaccept", "Menu", "Afvisning af opkald" eller tilstedeværelsen af en "Menu" -tast. Disse knapper er låst sammen med mobiltelefonens skærm. For at låse op for en touchscreen-telefon findes der en visuel nøgle på skærmen. Som regel har denne nøgle et mønster af et låsesymbol (ofte en "lås"). På nogle telefonmodeller skal du trykke og holde på denne tast i et par sekunder. På andre skal du flytte nøglen op. Mobiltelefonen kan også understøtte begge typer af blokering. I dette tilfælde kan du i "Indstillinger" vælge en af de foreslåede typer, alt efter hvad der passer bedst for dig.

Trin 4

Nogle moderne mærker af mobiltelefoner med berøringsskærm tilbyder deres brugere en mere seriøs og bedre måde at deaktivere telefonlåsen på. Til dette formål skal der tegnes en bestemt form på skærmen. Det kan f.eks. Være en zigzag-linje. Denne type oplåsning af en touchscreen-telefon er den mest pålidelige, da den udelukker utilsigtet tryk.

Anbefalede: